Libnet.ro
UNICEF

00:08

UPDATE. CFR: Doua linii ferate inchise, 13 cu trafic restrictionat, 81 de trenuri anulate ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. CFR: Doua linii ferate inchise, 13 cu trafic restrictionat, 81 de trenuri anulate ...

Liniile de cale ferata Bucuresti Sud-Oltenita si Ploiesti Sud-Urziceni sunt inchise din cauza viscolului, pe alte 13 circulatia este restrictionata, iar 81 de trenuri au fost anulate din cauza vremii, potrivit CFR Calatori. Conform situatiei centralizate pana la ora 11. 00, trenul Bucuresti Nord - Vatra Dornei are 100 de minute de intarziere, iar trenul care circula pe ruta Unghieni - Bucuresti Nord ajunge la destinatie cu aproximativ 90 de minute intarziere. Pe 13 linii circulatia . continuă pe România Liberă

CFR Calatori: Doua linii ferate sunt inchise, 13 au trafic restrictionat, iar 81 de trenuri au fost anulate

Liniile de cale ferata Bucuresti Sud-Oltenita si Ploiesti Sud-Urziceni sunt inchise din cauza viscolului, pe alte 13 circulatia este restrictionata, iar 81 de trenuri au fost anulate din cauza vremii,.

Peste 10.000 de prahoveni nu au electricitate. Doua drumuri nationale inchise, examenele de permis auto suspendate

Ninsorile care au continuat sa pice si in noaptea de duminica spre luni au lasat fara electricitate peste 10. 000 de prahoveni. Pe unul din cele doua drumuri nationale inchise in judet, DN 1D, este permis accesul riveranilor.

CFR: 3 linii inchise si peste 100 de trenuri anulate

Liniile de cale ferata Bucuresti Sud - Oltenita, Ploiesti - Urziceni si Cilibia - C. Rosetti sunt inchise si au fost anulate peste 100 de trenuri, intarzierile fiind si de peste 11 ore, potrivit datelor.

Prahova: Doua drumuri nationale inchise si 17 localitati fara energie electrica.

Peste 10. 000 de familii din 17 localitati ale judetului Prahova nu au energie electrica, luni, din cauza avariilor produse la reteaua de alimentare a Electrica Muntenia Nord, in timp ce doua drumuri nationale, precum si autostrada A3 sunt inchise din cauza ninsorilor, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Prefectura Prahova, 10. 347 de consumatori din localitatile Calugareni, Tataru, Silistea, Telega, Izvoare, Musita, Teisani, Maneciu, Valea Popii, Cheia, Draganeasa, Provita de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )