Libnet.ro
UNICEF

10:30

CFR Cluj rezista mai bine de o repriza in zece oameni contra Craiovei

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj rezista mai bine de o repriza in zece oameni contra Craiovei

Echipele CFR Cluj si CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, sambata seara, in etapa a 7-a din Liga 1, meci in care oaspetii au avut superioritate numerica mai mult de o repriza. continuă pe Online Sport

ASA Tg.Mures elimina CFR Cluj la loviturile de departajare

ASA Tg. Mures s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii dupa 5-4 la loviturile de departajare in deplasare cu CFR Cluj. La finalul timpului regulamentar a fost 1-1.

Incident lipsit de fair play la meciul dintre CFR Cluj si ASA Targu Mures. Cristi Bud L-A SCUIPAT pe Romeo Surdu, jucator cu care are un proces pe rol (VIDEO)

Incident lipsit de fair play, miercuri seara, in timpul meciului dintre CFR Cluj si ASA Targu Mures, din sferturile Cupei Ligii. inainte de executarea unei lovituri libere, Romeo Surdu a trecut pe.

Protest la Compania Nationala a Uraniului. Sute de oameni sunt nemultumiti pentru ca nu si-au mai primit salariile de mai bine de o luna (VIDEO)

Protest la Compania Nationala a Uraniului! Sute de angajati, printre care si mineri, au iesit in strada, in Capitala, nemultumiti ca nu si-au mai primit salariile de mai bine de o luna. Si nu.

Consultant fiscal: Daca esti mic proprietar de microintreprindere este mai bine sa devii asistat social

Recentul proiect de modificare a Codului fiscal, a adus la suprafata cateva reglementari privind asigurarile sociale. Insa la o analiza mai atenta avem multe efecte bomba. Daca esti mic antreprenor proprietar de microintreprindere ai de luat decizii! Te asteapta vremuri grele.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )