Libnet.ro
UNICEF

01:06

CFR Marfa nu a primit acordul CSAT pentru privatizare

B1 B1,
CFR Marfa nu a primit acordul CSAT pentru privatizare

CSAT a blocat privatizarea companieie CFR Marfa refuzand ca avizeze strategia de privatizare. Procesul de privatizare a CFR Marfa era prevazut in acordul cu FMI, iar compania trebuia vanduta pana la 31. continuă pe B1

Privatizarea CFR Marfa este iNTRERUPTA. Strategia NU a primit avizul CSAT.

Procedura de vanzare a CFR Marfa este intrerupta si nu va putea fi finalizata pana la sfarsitul anului intrucat strategia de privatizare nu a primit avizul CSAT, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Horatiu Buzatu, secretarul general adjunct al Ministerului Transporturilor, citat de Mediafax. Buzatu a aratat ca ministrul Transporturilor s-a prezentat la ultima sedinta CSAT cu proiectul de hotarare de guvern pentru aprobarea strategiei de privatizare a CFR Marfa, dar nu a primit .

Privatizarea CFR Marfa, intrerupta. Strategia nu a primit avizul CSAT

Procedura de vanzare a CFR Marfa este intrerupta si nu va putea fi finalizata pana la sfarsitul anului intrucat strategia de privatizare nu a primit avizul CSAT, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Horatiu Buzatu, secretarul general adjunct al Ministerului Transporturilor, transmite Mediafax.

CFR Marfa nu se mai privatizeaza. Procedura nu a primit avizul CSAT

Secretarul general adjunct al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii MTI), Horatiu Buzatu, a declarat, miercuri, la sediul institutiei, ca privatizarea companiei CFR Marfa nu va mai avea loc, din lipsa avi.

Privatizarea CFR Marfa a fost blocata. Procedura nu a primit avizul CSAT

Secretarul general adjunct al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii MTI), Horatiu Buzatu, a declarat, miercuri, la sediul institutiei, ca privatizarea companiei CFR Marfa este intrerupta, din lipsa.

CSAT amana privatizarea CFR Marfa

Horatiu Buzatu, secretarul general adjunct al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii MTI), a declarat, astazi, ca privatizarea companiei CFR Marfa nu va mai avea loc, din lipsa aviziului Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Financial Times: Reputatia programului de privatizare din Romania are de suferit. Investitorii interesati de Tarom sau CFR Marfa sa ia aminte

Reputatia programului de privatizare din Romania are de suferit, dupa cazul Oltchim, iar investitorii interesati de Tarom sau CFR Marfa trebuie sa ia aminte la acest exemplu. intr-un comentariu postat pe blogul.

Guvernul va relaxa conditiile impuse eventualilor investitori la CFR Marfa

Guvernul va relaxa semnificativ conditiile impuse eventualilor investitori la CFR Marfa legate de cuantumul garantiei si al taxei de participare la licitatia de privatizare, cum a procedat si in cazul Oltchim, solicitand in acelasi timp dovezi privind experienta in domeniu si resursele financiare, transmite HotNews. ro.

Licitatia CFR Marfa: Guvernul vrea sa reduca suma garantiei si a taxei de participare, ca la Oltchim

Guvernul va relaxa semnificativ conditiile impuse eventualilor investitori la CFR Marfa legate de cuantumul garantiei si al taxei de participare la licitatia de privatizare, cum a procedat si in cazul Oltchim, solicitand in acelasi timp dovezi privind experienta in domeniu si resursele financiare, anunta Mediafax.

Guvernul va relaxa conditiile pentru privatizarea CFR Marfa

Guvernul urmeaza sa relaxeze semnificativ conditiile impuse eventualilor investitori care doresc sa participe la privatizarea CFR Marfa, conditii cu privire la cuantumul garantiei si al taxei de participare la licitatie, la fel cum a procedat si in cazul Oltchim, solicitand, in acelasi timp, dovezi privind experienta in domeniu si resursele financiare.

Videanu: Privatizarile CFR Marfa si Tarom vor avea soarta celei de la Oltchim; Ponta sa plece.

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat, marti, ca atrage atentia ca urmeaza privatizarile CFR Marfa si Tarom, care vor avea aceeasi soarta ca cea de la Oltchim, aratand ca daca premierul Victor Ponta ar fi barbat politic, atunci si-ar da demisia, scrie Mediafax. Videanu a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre faptul ca Guvernul Ponta este singurul vinovat de esecul privatizarii Oltchim. Democrat-liberalul a spus ca singurul obiectiv al lui Victor Ponta .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )