Libnet.ro
UNICEF

09:30

Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri din lume, a murit la varsta de 19 ani

Hotnews Hotnews,
 Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri din lume, a murit la varsta de 19 ani

Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a murit la varsta de 19 ani, dupa o lunga suferinta pe care a si documentat-o si prezentat-o pe aceasta retea online. Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri persoana care are un canal pe platforma YouTube, n. red. ), obisnuia sa publice clipuri video in care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, dupa ce a fost diagnosticata cu aceasta maladie la varsta de 16 ani, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Doliu in lumea televiziunii! Unul dintre cei mai iubiti prezentatori TV a murit

Prezentatorul german de televiziune Peter Lustig a murit la varsta de 78 de ani. Timp de 25 de ani, el a fost gazda unui program TV dedicat educatiei copiilor, relateaza dw. com. Show-ul pe care il prezenta el se.

7 strategii folosite de Coca-Cola pentru a deveni unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume

In 1886, Coca-Cola era un elixir infuzat de cocaina care avea sa devina, pana in 1929, o bautura zaharoasa omniprezenta, iar astazi se servesc zilnic 1,9 miliarde de bauturi in mai bine de 200 de tari, potrivit Business Insider.

Adrian Ursu, la Exces de putere: Unul dintre procurorii vizati de CSM e Emilian Eva, pentru un dosar cu un cetatean din Republica Moldova

Adrian Ursu a dezvaluit, la Exces de putere, de la Antena 3, ca unul dintre cei doi procurori pentru care Inspectia Judiciara a cerut actiuni disciplinare este Emilian Eva, procurorul din dosarul Telepatia. Inspecti.

Oscar 2016: unul dintre votanti crede ca DiCaprio a fost ridicol in The Revenant

Anual, uniimembrii cu drept de vot ai Academiei Americane de Film, dezvaluie anonim catre cine merg voturile lor, analizand totodata actorii si filmele nominalizate la Oscar. Stim deja ca The Revenant este unul dintre favoritele pentru editiade anul acesta a premiilor Oscar, iar multi il considera deja castigator pe Leonardo DiCaprio. Se pare, totusi, ca [].

Erste Asset Management: Varstnicii, cei mai numerosi si mai bogati investitori

Persoanele in varsta sunt cei mai numerosi, dar si cei mai bogati investitori ai fondurilor administrate de Erste Asset Management, a declarat Mihnea Barbulescu, directorul de vanzari al companiei. Varstnicii au plasamente in valoare de 2,2 miliarde.

Studiu: care sunt cei mai cautati barbati pentru intalnirile romantice

Pilotii, oamenii de afaceri si pompierii se numara printre cei mai doriti barbati pentru intalniri romantice, in timp ce ei prefera in principal fizioterapeute, femei care se ocupa cu designeul de interior si antreprenoare, potrivit informatiilor facute publice de reteaua online Tinder si citate de Mediafax.

Cei mai buni tati ai zodiacului

Stiai ca zodia in care te-ai nascut poate influenta modul in care iti cresti copiii. Afla care sunt cei mai buni tati ai zodiacului. Berbec Tatii Berbec isi doresc ca cei mici sa aiba ce n-au avut ei. Pentru tatii.

Veste buna pentru fani. Cei mai buni tenismeni romani vor face echipa, in aprilie, la BRD Nastase Tiriac Trophy

Programat in perioada 18-24 aprilie, turneul bucurestean va oferi fanilor ocazia de a-i vedea jucand impreuna pe cei mai buni tenismeni romani.

Cum a aparut unul dintre cele mai macabre obiceiuri de familie din istorie. Practica ciudata cu mortii-vii

Obiceiul a luat nastere in secolului al XIX-lea, pe fondul exploziei tehnologice. Oamenii au considerat ca asa isi vor aminti mai bine de cei dragi, insa ciudata practica a disparut cu timpul, iar societatea moderna o considera oripilanta.

Serena Williams face reclama la sutiene. Am cei mai frumosi sani din WTA. Fotografii cu bijuteriile americancei

Serena Williams isi continua pauza competitionala, ocupandu-se de publicitate, in vreme ce concurenta sa asuda pe la diferite turnee, in cautarea unei pozitii mai bune in topul WTA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )