Libnet.ro
UNICEF

17:30

Chelaru, despre sesizarea PDL: CC s-a pronuntat acum doua luni pe inlocuirea lui Blaga si Anastase

Adevărul Adevărul,
Chelaru, despre sesizarea PDL: CC s-a pronuntat acum doua luni pe inlocuirea lui Blaga si Anastase

Senatorul PSD Ioan Chelaru, vicepresedinte al partidului, a declarat, miercuri, ca in urma cu doua luni Curtea Constitutionala s-a pronuntat cu privire la inlocuirea lui Vasile Blaga si a Robertei Anastase de la presedintia celor doua Camere, procedurile fiind apreciate ca legale. continuă pe Adevărul

Chelaru, despre sesizarea PDL: CC s-a pronuntat acum doua luni pe inlocuirea lui Blaga si ...

Senatorul PSD Ioan Chelaru, vicepresedinte al partidului, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca in urma cu doua luni Curtea Constitutionala s-a pronuntat cu privire la inlocuirea lui Vasile Blaga si a Robertei Anastase de la presedintia celor doua Camere, procedurile fiind apreciate ca legale. Eu cred ca PDL nu generaza evenimente serioase si atunci, ca sa fie in atentia media, vine cu stiri de genul asta sau cu actiuni care, dupa parerea mea, nu-si gasesc in niciun fel justificarea, .

Voicu, despre sesizarea PDL: Deciziile CC sunt pentru viitor, contestatiile se judeca o ...

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca noua contestatie a PDL nu are obiect deoarece deciziile Curtii Constitutionale actioneaza pentru viitor, iar nicio contestatie pe subiectul presedintiei Senatului nu poate fi judecata de doua ori. Procedural vorbind, orice decizie de tip juridic cum e cea a Curtii Constitutionale actioneaza pentru viitor, asta e un lucru cunoscut. Mai mult decat atat, niciun fel de contestatie nu poate fi judecata de doua ori, a fost .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )