Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chelsea, prima echipa din istorie care detine in acelasi timp Liga Campionilor si Liga Europa

Antena3 Antena3,
Chelsea, prima echipa din istorie care detine in acelasi timp Liga Campionilor si Liga Europa

Chelsea Londra a devenit prima echipa din istorie care detine in acelasi timp Liga Campionilor si Liga Europa, dupa ce a castigat a doua competitie europeana, miercuri seara, pe Amsterdam ArenA, in fata form. continuă pe Antena3

Chelsea a invins Benfica, scor 2-1, si a castigat Liga Europa.

Chelsea Londra a devenit prima echipa din istorie care detine in acelasi timp Liga Campionilor si Liga Europa, dupa ce a castigat a doua competitie europeana, miercuri seara, pe Amsterdam ArenA, in fata formatiei Benfica Lisabona, informeaza Mediafax. Chelsea detine si trofeul Ligii Campionilor, castigat anul trecut in fata echipei Bayern Munchen, pana la finala de anul acesta, programata la 25 mai, pe Wembley, intre Bayern Munchen si Borussia Dortmund. Chelsea a devenit a patra echipa din .

Fernando Torres si Juan Mata, singurii fotbalisti din lume care detin in acelasi timp patru trofee majore

Odata cu castigarea de catre Chelsea a Europa League, doi fotbalisti spanioli au devenit singurii din lume care detin in acelasi timp patru trofee majore. Este vorba de fotbalistii lui Chelsea Fernando Torres.

HCM poate intra in istorie.

Constantenii devin prima echipa din Romania care castiga eventul de trei ori consecutiv, daca reusesc sa isi adjudece Cupa Romaniei, la finalul saptamanii. Handbalul masculin romanesc este dominat autoritar de HCM Constanta, care a reusit sa castige tot ce se putea, pe plan intern, in ultimii ani. Precedentele doua stagiuni au adus eventul, in vitrina gruparii de la malul marii poposind atat Cupa Romaniei, cat si trofeul pentru adjudecarea Ligii Nationale. Anul acesta HCM si-a trecut .

A fost finalizata prima platforma de tip MVNE din Romania, care ar putea gazdui primii operatori mobili virtuali locali

Veridian Systems, primul operator mobil virtual de tip MVNE Mobile Virtual Network Enabler) din Romania, a anuntat marti ca a finalizat platforma tehnica pe baza careia va oferi serviciile necesare pentru functionarea operatorilor mobili virtuali MVNO - Mobile Virtual Network Operator). Romania este in prezent una dintre putinele tari din Europa fara astfel de operatori. Aceasta platforma integreaza si solutiile software utilizate pentru gazduirea acesteia de catre un operator mobil traditional si asigura operatorilor mobili virtuali toate functionalitatile necesare pentru ca acestia sa isi creeze propriile produse si servicii de comunicatii mobile, sub brand propriu, precum si planurile tarifare pentru utilizatorii de tip prepaid.

Cipru primeste prima transa din ajutorul international

Zona euro a furnizat astazi Ciprului o prima transa de 2 miliarde de euro din programul de asistenta financiara internationala de 10 miliarde de euro, pe termen de trei ani, conform AFP.

Jandarmul din Cluj care a incercat sa se sinucida a iesit din operatie si se afla in afara oricarui pericol

Jandarmul care a incercat sa-si ia viata, joi, in sediul Gruparii de Jandarmi din Cluj-Napoca, prin taieturi la gat, a iesit din operatie si se afla in afara oricarui pericol. Barbatul, caruia i-a fost ne.

Locul din Romania care pare opera unui pictor faimos. Este IREAL, e dumnezeiesc!

Pentru cei care vor sa se deconecteze de nebunia din marile orase sau vor sa redescopere Romania, acest loc este ideal. Cheile Nerei din Caras Severin vin ca o amintire constanta a perfectiunii care a fost.

Cine sunt BUGETARII din Romania care, pe timp de criza, au salarii de 18.000 de lei

Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Asa poate fi tradusa criza economica pentru bugetarii din Romania. in timp ce salariile celor mai multi angajati la stat au fost taiate drastic, unele companiile de stat.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )