Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pe ce a cheltuit Zgonea banii din fondul presedintelui Camerei Deputatilor

România Liberă România Liberă,
Pe ce a cheltuit Zgonea banii din fondul presedintelui Camerei Deputatilor

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a cheltuit anul trecut 188. 957 lei din cei 200. 000 de lei pe care i-a avut la dispozitie in fondul presedintelui Camerei pentru ajutoare materiale si actiuni materiale, restul ramanand neutilizati. continuă pe România Liberă

Zgonea a cheltuit din fondul presedintelui Camerei pentru ajutoare materiale, actiuni umanitare

Valeriu Zgonea a cheltuit anul trecut 188. 957 lei din fondul presedintelui Camerei Deputatilor, dintr-un total disponibil de 220. 000 lei. Banii au fost cheltuiti pentru ajutoare materiale si actiuni umanitare.

Seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, are la dispozitia sa un fond de presedinte: Cum au fost cheltuiti banii in 2014 (FOTO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, are la dispozitia sa o suma de bani, un fond de presedinte. Anul trecut aceasta suma s-a ridicat la valoarea de 220. 000 lei. Cea mai mare parte din suma.

Miscarea legionara, declarata o organizatie fascista de catre Comisia juridica a Camerei Deputatilor: Amendamentul a fost votat in unanimitate

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un amendament potrivit caruia miscarea legionara este considerata o organizatie fascista care a activat in perioada 1927 - 1941 sub denumirea de.

Pensiile speciale pentru parlamentari, aprobate de plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului

ACTUALIZARE 13:35 Plenul comun al Senatului si Camerei Deputatilor a aprobat marti proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor cu 303 voturi pentru, 124 impotriva si doua abtineri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )