Libnet.ro
UNICEF

22:30

Chevron a reluat operatiunile de explorare la Pungesti

Hotnews Hotnews,
 Chevron a reluat operatiunile de explorare la Pungesti

Compania Chevron a reluat operatiunile de explorare la Pungesti, potrivit unor surse apropiate situatiei. Reamintim ca operatiunile companiei americane au fost suspendate temporar din cauza protestelor unor localnici si a unor ONG-uri. Chevron face operatiuni de explorare a gazelor de sist in zona comunei Pungesti din judetul Vaslui. Managerul Chevron Romania declarase in urma cu o luna, intr-un interviu pentru Hotnews. ro, ca operatiunile de la Pungesti vor fi reluate doar atunci cand vor fi indeplinite toate conditiile de siguranta. continuă pe Hotnews

Oficial: Chevron a reluat operatiunile de explorare la Pungesti

Compania Chevron a reluat operatiunile de explorare la Pungesti, potrivit unor surse apropiate situatiei. Reamintim ca operatiunile companiei americane au fost suspendate temporar din cauza protestelor unor localnici si a unor ONG-uri. Chevron face operatiuni de explorare a gazelor de sist in zona comunei Pungesti din judetul Vaslui. Managerul Chevron Romania declarase in urma cu o luna, intr-un interviu pentru Hotnews. ro, ca operatiunile de la Pungesti vor fi reluate doar atunci cand vor fi indeplinite toate conditiile de siguranta. UPDATE: Cehvron confirma, intr-o pozitie oficiala transmisa presei printr-un comunicat, ca a reluat operatiunile de explorare la Pungesti.

Chevron a reluat operatiunile de explorare la Pungesti.

Compania Chevron a reluat operatiunile de explorare la Pungesti, transmite HotNews. ro. Reprezentantii Chevron au ajuns, luni dimineata, cu mai multe utilaje spre perimetrul concesionat din localitatea Silistea, comuna Pungesti, acolo unde urmeaza sa inceapa lucrarile pentru montarea primei sonde de explorare a gazelor de sist din judetul Vaslui. In zona au fost mobilizate impresionate forte de ordine, jandarmi, politisti si pompieri. Citeste si: Protestele din Pungesti: Localnicii, luati cu .

Chevron: Am reluat operatiunile la Pungesti. Prioritatea este sa desfasuram activitati de explorare intr-un mod sigur

Reprezentantii Chevron au anuntat, luni dimineata, ca au fost incepute lucrarile de amenajare a drumului de acces spre terenul concesionat de companie in zona localitatii Silistea-Pungesti din judetul.

FOTO VIDEO Chevron se intoarce: revolutia esuata de la Pungesti

SCANDAL Compania Chevron a instalat, la Pungesti, santierul pentru inceperea operatiunii de explorare a gazelor de sist.

Comandantul jandarmeriei romane: La Pungesti actioneaza in jur de 250 de jandarmi.

Comandantul jandarmeriei romane, generalul Mircea Olaru, a declarat ca, inca din data de 16 noiembrie, la Pungesti, un grup de cetateni nemultumiti de faptul ca o companie isi deplasa utilajele catre un teren care le apartinea a obstructionat accesul acesteia catre terenul respectiv. In aceste zile, drumul a fost blocat de mai multe ori, a declarat Olaru. Citeste si: Proteste la Pungesti. Cativa localnici, luati cu dubele de jandarmi. Chevron a reluat operatiunile La Pungesti actioneaza in .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )