Libnet.ro
UNICEF

21:30

Chile: Tatal lui Arturo Vidal a fost retinut pentru posesie de cocaina si detinere de arme albe

B1 B1,
Chile: Tatal lui Arturo Vidal a fost retinut pentru posesie de cocaina si detinere de arme albe

Tatal lui Arturo Vidal, Erasmo Segundo Vidal, a fost retinut de politia chiliana pentru posesie de cocaina si detinere de arme albe, informeaza Gazzetta dello Sport. Politia a retinut, in Santiago, o persoana. continuă pe B1

Tatal lui Arturo Vidal a fost RETINUT

Tatal lui Arturo Vidal a fost retinut de politia chiliana la Santiago, pentru posesie de cocaina si detinere de arme albe.

Oficial: Arturo Vidal a semnat cu Bayern Munchen

Telenovela trecerii lui Arturo Vidal la Bayern Munchen a luat sfarsit marti, cand clubul german a anuntat cu titlu oficial inregimentarea mijlocasului chilian.

Caz socant la Iasi: Doua fetite de 5 si 6 ani, violate in mod repetat. Pedofilul a fost retinut

Un barbat in varsta de 67 de ani, din judetul Iasi, a fost retinut de procurori pentru savarsirea mai multor infractiuni de viol si pornografie infantila, victimele sale fiind doua fetite de 5, respectiv 6.

Vaslui: Sotul asistentei maternale acuzat ca a violat fata de 13 ani pe care o aveau in plasament a fost retinut. Copila fost scoasa din familia naturala tot din cauza unui abuz emotional si fizic

Sotul asistentei maternale din Vaslui acuzat ca a violat fata de 13 ani pe care o aveau in plasament a fost retinut de politisti, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )