Libnet.ro
UNICEF

17:30

Chile a vaccinat peste jumatate de milion de oameni impotriva COVID-19 in doar trei zile

Adevărul Adevărul,
Chile a vaccinat peste jumatate de milion de oameni impotriva COVID-19 in doar trei zile

Chile a vaccinat 556. 000 de oameni in ultimele trei zile, de la startul campaniei de vaccinare impotriva coronavirusului, a anuntat Ministerul chilian al Sanatatii, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Peste jumatate de milion de doze de vaccin anti-COVID19 administrate in Serbia

Serbia a administrat deja peste jumatate de milion doze de vaccin anti-COVID19, a informat televiziunea de stat RTS, precizand ca pana astazi fusesera inoculate cu prima doza 513. 652 de persoane.

Chile a vaccinat impotriva Covid-19 peste 550.000 de oameni in trei zile

Chile a vaccinat 556. 000 de oameni in ultimele trei zile, de la startul campaniei de vaccinare impotriva coronaviruslui, a anuntat Ministerul chilian al Sanatatii.

McKinsey va plati peste jumatate de miliard de dolari pentru a solutiona un proces legat de rolul sau in criza opioidelor din SUA

Firma de consultanta McKinsey Company a fost de acord sa plateasca 573 de milioane de dolari pentru a solutiona investigatiile privind rolul sau intr-o epidemie care a ucis aproape jumatate de milion de americani, relateaza Insider.

Peste jumatate dintre scolile din judetul Dambovita incep cursurile in scenariul verde

Mai mult de jumatate dintre scolile din Dambovita se vor redeschide, luni, in scenariul verde, anuta ISJ Dambovita. Elevii din 284 dintre cele 504 unitati de invatamant din judet vor merge face cursuri fata in fata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )