Libnet.ro
UNICEF

18:15

Chiliman: Am castigat toate mandatele din Sectorul 1 - doi senatori si patru deputati

Antena3 Antena3,
Chiliman: Am castigat toate mandatele din Sectorul 1 - doi senatori si patru deputati

Primarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminica seara, ca USL a castigat toate mandatele de parlamentar din sector, respectiv patru de deputati si doua de senatori. Ne-am facut dato. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Chiliman: Am castigat toate mandatele din Sectorul 1 - ...

Primarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminica seara, ca USL a castigat toate mandatele de parlamentar din sector, respectiv patru de deputati si doua se senatori, potrivit Mediafax. Ne-am facut datoria. Am castigat toate cele sase mandate - patru de deputati si doua de senatori - din Sectorul 1. A fost o lupta grea, dar pe care am reusit sa o castigam, a afirmat Chiliman. El a precizat ca scorul USL este de peste 60%. Rezultatul ne .

Eugen Nicolaescu (PNL): USL a castigat toate colegiile din Bucuresti cu peste 50%

Victorie pe linie pentru USL in Bucuresti, daca ar fi sa-i dam crezare lui Eugen Nicolaescu de la PNL. Acesta a declarat ca la nivelul Capitalei, USL a castigat toate cele 40 de colegii de deputati si.

Tariceanu, Orban si Chiliman, declaratii separate de liderii USL: in sectorul 1 USL a castigat toate mandatele

Liberalul Calin Popescu Tariceanu, a declarat duminica seara, dupa publicarea primelor exit-polluri ale alegerilor parlamentare ca pe USL o asteapta o responsabilitate uriasa. Din acest moment ne.

Conflict intre reprezentantii ARD si USL, la o sectie de vot din Sectorul 3

Procesul de vot la sectia de votare 552 din Sectorul 3 este suspendat, in urma unui conflict intre reprezentantii ARD si USL, izbucnit dupa ce primii filmau in sectia de votare, a declarat purtatorul de cuvant.

Votul la sectia 552 din Sectorul 3, suspendat, in urma unui conflict intre reprezentantii ...

Procesul de vot la sectia de votare 552 din Sectorul 3 este suspendat, in urma unui conflict intre reprezentantii ARD si USL, izbucnit dupa ce primii filmau in sectia de votare, a declarat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, potrivit Mediafax. Reprezentantii ARD au filmat, li s-a cerut sa nu mai filmeze, s-au certat, s-au incaierat, a mentionat Muhulet. Intrebat unde a avut loc conflictul, acesta a precizat ca in interiorul sectiei de votare, intre membrii acesteia. Au intrerupt .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Nicolaescu: TOATE colegiile din Bucuresti sunt ...

Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Nicolaescu a fost intrebat care sunt estimarile la nivelul Capitalei in ceea ce priveste scorul obtinut pentru castigarea .

Minunea din aceasta imagine. Doi leoparzi, un pui de antilopa si povestea emotionanta care i-a uimit pe fotografi

Mai multi fotografi si cercetatori care urmareau viata animalelor de prada au fost uimiti atunci cand doi leoparzi, au ajuns in fata unui grup de antilope si au facut un gest la care nu se astepta nimeni. Ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )