Libnet.ro
UNICEF

14:01

Chiliman, Moisescu si Orban, EXILATII PNL. ...

România Liberă România Liberă,
Chiliman, Moisescu si Orban, EXILATII PNL. ...

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta organizata alaturi de Vlad Moisescu si Ludovic Orban ca raspuns al demiterii lui Moisescu de la conducerea filialei PNL sector 1, ca George Crin Laurentiu Antonescu este o copie nereusita a lui Traian Basescu si ca decribilizarea in ochii romanilor nu poate fi compensata nici prin becalizarea PNL si nici prin satisfactiile platonice. Chiliman a sustinut ca George Crin Laurentiu Antonescu a decapitat cea . continuă pe România Liberă

Chiliman, Moisescu si Orban, EXILATII PNL. ...

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta organizata alaturi de Vlad Moisescu si Ludovic Orban pentru a raspunde demiterii lui Moisescu de la conducerea filialei PNL sector 1, ca George Crin Laurentiu Antonescu este o copie nereusita a lui Traian Basescu si ca se comporta ca un interimar al lui Basescu la conducerea PNL. Stire in curs de actualizare.

SCANDAL la PNL. Filiala Sectorului 1 si alte doua organizatii teritoriale au ramas FARA ...

UPDATE: Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, dupa o reuniune a Biroului Politic Central din cadrul partidului, ca Vlad Moisescu, presedintele filialei PNL sector 1, a fost suspendat. Totodata, a fost aprobata si dizolvarea Biroului Teritorial din acelasi sector. Am propus Biroului Politic Central demiterea presedintelui sector 1, Vlad Moisescu, si dizolvarea Biroului Teritorial sector 1, decizie luata cu 25 de voturi pentru, 6 impotriva, 2 abtineri si 3 voturi anulate. S-au .

Cartier rezidential pe 2 ha din Parcul Tineretului: Primarul sectorului 4 obligat in instanta sa aprobe constructia

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este obligat de Curtea de Apel Bucuresti sa aprobe o autorizatie de construire a unui cartier rezidential pe circa 20. 000 mp din Parcul Tineretului. Proiectul ar.

Curtea de Apel Bucuresti il obliga pe primarul sectorului 4 sa aprobe construirea unui cartier rezidential pe un spatiu verde de 20.000 mp, parte din Parcul Tineretului

Curtea de Apel Bucuresti il obliga pe primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, sa semneze o autorizatie de construire pentru un cartier rezidential cu cladiri de 2 etaje si mansarda pe un spatiu verde de circa 20. 000 mp str. Pridvorului nr. Acest teren a facut parte pana in 2007 din Parcul Tineretului, dupa care a fost retrocedat. Sentinta este definitiva si irevocabila. Proprietarul terenului este Marioara Micsunescu. Potrivit Primariei sector 4, pe teren sunt circa 500 de copaci care ar urma sa fie taiati.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )