Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chimcomplex vrea sa imprumute 31 milioane lei de la Raiffeisen Bank

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chimcomplex vrea sa imprumute 31 milioane lei de la Raiffeisen Bank

Combinatul Chimcomplex Borzesti propune pentru convocarea AGA contractarea unor facilitati de credit sub forma unui credit la termen cu scadenta de maxim 31,3 milioane lei si un avans an cont curent de maxim 5 milioane lei, potrivit unui convocator remis BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Chimcomplex: credit de 31,3 mil. lei de la Raiffeisen Bank

Combinatul chimic Chimcomplex Borzesti CHOB), detinut de afaceristul Stefan Vuza, are in plan contractarea unui credit de pana la 31,3 milioane de lei de la Raiffeisen Bank.

Chimcomplex vrea sa contracteze cu Raiffeisen facilitati de credit de 36,3 milioane lei

Combinatul Chimcomplex Borzesti propune pentru convocarea AGA contractarea unor facilitati de credit sub forma unui credit la termen cu scadenta de maxim 31,3 milioane lei si un avans an cont curent de maxim 5 milioane lei, potrivit unui convocator remis BVB.

Libra Bank imprumuta 30 milioane lei de la FEI

Fondul European de Investitii FEI) si Libra Internet Bank au anuntat ieri semnarea unui acord, prin care institutia de credit imprumuta 30 milioane lei de la fond, pentru creditarea microintreprinderilor.

Omniasig, profit net de 3,98 milioane lei in primul trimestru

Omniasig Vienna Insurance Group a inregistrat in primul trimestru prime brute subscrise in valoare totala de 192,07 milioane lei si un profit net de 3,98 milioane lei, conform standardelor IFRS, informeaza un comunicat trimis astazi redactiei.

MFP a emis obligatiuni in valoare de 120 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras vineri un total de 120 milioane lei de pe piata interna prin doua emisiuni de obligatiuni, cu maturitati in august 2016, respectiv iunie 2021, in cadrul unor licitatii suplimentare destinate ofertelor necompetitive.

Lichiditate de aproximativ 15 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 15 milioane lei 3,3 milioane euro).

ANAF ramburseaza in luna iunie TVA de 873,45 milioane lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va rambursa in luna iunie suma de 873,45 milioane lei, aferenta deconturilor de TVA cu optiune de rambursare existente la 1 iunie 2014, transmite un comunicat al institutiei.

Finantele au atras 800 milioane lei, prin doua licitatii pentru obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras joi 800 milioane lei, prin redeschiderea a doua emisiuni de obligatiuni cu scadenta in august 2016 si, respectiv, in iunie 2021, potrivit unor comunicate remise azi redactiei.

Trei persoane, acuzate de frauda cu aproape 3 milioane lei din fonduri europene

Trei persoane au fost trimise in judecata de catre procurorii DNA - Serviciul Teritorial Craiova pentru acuzatii de frauda cu fonduri europene, cauzand un prejudiciu de aproape 3 milioane lei, transmite Directia Nationala Anticoruptie.

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2,1 milioane euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )