Libnet.ro
UNICEF

01:05

China - cea mai mare bula din istoria moderna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
China - cea mai mare bula din istoria moderna

China s-a alaturat de cateva zile cursei infernale spre devalorizare, intetind razboiul valutar dintre SUA, Europa si Japonia pentru competitivitatea exporturilor pe plan international, spun analistii de la Admiral Markets, precizand: Cu toata media financiara focusata pe riscuri si ramificatii, cu investitori si speculatori confuzi si totodata dornici sa profite de volatilitatea generata de devalorizarea yuanului in piata valutara Forex, cel mai important aspect a fost neglijat. continuă pe Ziarul Bursa

Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa

Gigantul american Google a anuntat un rebranding surpriza, urmand sa-si schimbe puternic structura organizationala si sa devina un holding numit Alphabet in care Google va fi o filiala. Numele Alphabet va inlocui Google pe bursa, iar acest conglomerat de companii va fi condus de Larry Page si Sergey Brin. Cream o noua companie, numita Alphabet . ) Ce este Alphabet? O colectie de companii dintre care cea mai mare este, bineinteles, Google, spune Larry Page.

China - cel mai mare exportator din lume

Devalorizarea yuanului din aceasta saptamana este o binefacere pentru exportatorii si industria grea din China, dar o veste proasta pentru companiile care depind de bunurile importate, potrivit analistilor.

China - cel mai mare exportator din lume

ACTUALIZARE Claudiu Cazacu, XTB: Fluctuatia libera a yuanului, pas esential in atribuirea statutului de moneda de rezerva de catre FMI Decizia de a permite cursului de schimb al yuanului sa fluctueze mai liber este o revolutie de catifea, un pas esential in atribuirea statutului de moneda de rezerva de catre FMI, dar si un pas care afecteaza cei mai importanti parteneri comerciali, ne-a transmis domnul Claudiu Cazacu, analist-sef la XTB Romania.

Barcelona a cucerit Supercupa Europei, dupa ce a invins Sevilla. Cea mai spectaculoasa editie din istorie

FC Barcelona a invins Sevilla in finala Supercupei Europei, scor final 5-4, dupa reprizele suplimentare. Cea mai spectaculoasa editie din istoria competitiei, cu o revenire de scor record, a oferit fotbal total pe stadionul din Tbilisi, capitala Georgiei.

Business Report: Dezastru pentru porumbul romanesc, dupa seceta din iulie: a doua cea mai mare scadere din UE; Bomba cu ceas la CFR: Intarzierile lucrarilor de reabilitare a caii ferate acumuleaza 12 ani; CNADNR reia proiectele autostrazilor cu taxa

Dezvoltatorii mallului ParkLake din Bucuresti au obtinut finantare de la banci din Ungaria si Austria. Dezvoltatorii Sonae Sierra si. Masina care merge cu soare consuma cat un prajitor de paine. Imagineaza-ti o masina care are nevoie de la fel de multa energie precum.

Ianis Hagi, cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1. Gica Hagi: Am vorbit cu capitanii, cu toata echipa, le-am zis sa fie langa el, ca e un baiat tanar, ii dau banderola

Ianis Hagi a devenit cel mai tanar capitan din istoria Ligii 1, la doar 16 ani, noua luni si 22 de zile. Baiatul a primit banderola pentru prima oara intr-un meci oficial miercuri, 12 august. Ianis a venit prima.

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, se redeschide sambata dimineata

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, va fi redeschisa sambata dimineata, incepand cu ora 7:00, informeaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de.

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata.

Cea mai noua cafenea din Tokyo este plina de serpi si oamenii dau bani grei sa ii vada

Chiar daca multa lume este speriata de serpi, o cafenea din Tokyo a ales sa ii adauge in peisaj. Clientii se pot bucura, astfel, de cea mai noua tendinta in materie de cafenele concept, deschisa.

Iulie, cea mai secetoasa luna din anul 1961 pana in prezent (VIDEO)

Luna iulie a fost cea mai secetoasa din anul 1961, pana in prezent, a confirmat directorul executiv ANM, iar precipitatiile intarzie sa apara in conditiile in care temperaturile in ultimele patru luni au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )