Libnet.ro
UNICEF

17:00

China va trimite mai multe nave in sudul Oceanului Indian, in cautarea avionului disparut.

România Liberă România Liberă,
China va trimite mai multe nave in sudul Oceanului Indian, in cautarea avionului disparut.

China va mobiliza cel putin sapte nave in sudul Oceanului Indian, unde au fost reperate obiecte plutitoare de mari dimensiuni, considerate ca fiind posibile ramasite ale zborului MH370 disparut, a anuntat vineri presa oficiala, citata de AFP, potrivit Mediafax. Navele de salvare Haixun 01 si 31, precum si Nanhaijiu 101 si 115, sunt gata sa plece in zona, iar alte trei nave chineze sunt deja pe drum, potrivit agentiei oficiale China Noua. La 13 zile de la disparitia avionului Boeing 777 al . continuă pe România Liberă

China va trimite sapte nave in sudul Oceanului Indian, in cautarea avionului disparut al Malaysia Airlines

China va trimite cel putin sapte nave in sudul Oceanului Indian, unde au fost descoperite obiecte plutitoare de mari dimensiuni, considerate ca fiind posibile ramasite ale zborului MH370 disparut, informeaza.

O nava norvegiana a ajuns in zona presupuselor fragmente din avionul disparut, in zona Oceanului Indian

O nava norvegiana, Sankt Petersburg, a ajuns, joi, in zona Oceanului Indian unde au fost descoperite fragmente despre care se crede ca ar putea proveni de la avionul disparut al Malaysia Airlines, a anuntat.

Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala si in Cluj

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, in Bucuresti si in Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti.

ANOFM: Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), potrivit Mediafax. Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt disponibile 15. 106 locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 1. 304) si in judetele: Cluj 2. 076), Prahova 1. 161), Satu-Mare 862), Arges .

Petitie online in sprijinul pacientilor care sufera de HIV/SIDA. Tratamentul lor a fost intrerupt in mai multe judete

Bolnavii care sufera de HIV/SIDA din mai multe judete se plang ca nu mai au tratament. Prin urmare, reprezentantii UNOPA fac un apel la autoritati, solicitand acestora o finantare corespunzatoare a programului national de tratament pentru acesti pacienti, care nu sunt putini la numar.

UniCredit: Ne asteptam ca Romania sa absoarba cele mai multe fonduri UE, in 2014

Romania ar putea absorbi in acest an fonduri europene in valoare de 6 miliarde euro, mai mult decat in toti anii precedenti la un loc, si sa ajunga la o rata de absorbtie de circa 60%, respectiv 80% in 2015, apreciaza Marius Radu, coordonator Fonduri.

METEO Cod galben de vant pentru mai multe judete din Moldova. Vineri temperaturile ajung si la 22 de grade

Patru judete din Moldova se afla, joi, sub cod galben de vant care ar putea depasi la rafala si 70 de kilometri pe ora. Specialistii anunta ca vineri vremea va fi mai calda decat in mod normal in aceasta perioada, cu maxime ce vor urca pana la 22 de grade Celsius.

Tablouri valoroase, furate din Valencia, au fost gasite in mai multe locuinte din Vanatori

In cadrul actiunilor comune, politistii au reusit destructurarea unui grup infractional format dintr-un cetatean spaniol si patru cetateni romani, suspectat de comiterea mai multor furturi din locuinte in localitatile spaniole Valencia si Alicante.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )