Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chinezii au cumparat 46 % din produsele de lux din intreaga lume in 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chinezii au cumparat 46 % din produsele de lux din intreaga lume in 2015

Chinezii au cumparat anul trecut 46 % din produsele de lux din intreaga lume, iar 78 % dintre achizitii au fost facute in afara acestei tari asiatice, relateaza EFE, citand o stire publicata marti de ziarul chinez ''Global Times '' referitor la un raport al firmei de consultanta ''Fortune Character ''. continuă pe Ziarul Bursa

Chinezii au cumparat anul trecut 46% din produsele de lux din intreaga lume

Chinezii au cumparat anul trecut 46% din produsele de lux din intreaga lume, iar 78 % din achizitii au fost efectuate in afara acestei tari asiatice, relateaza EFE, citand o stire publicata marti de ziarul chinez Global Times referitor la un raport al firmei de consultanta Fortune Character.

Chinezii au cumparat anul trecut aproape jumatate din produsele de lux din intreaga lume

Chinezii au cumparat anul trecut 46 % din produsele de lux din intreaga lume, iar 78 % dintre achizitii au fost facute in afara acestei tari asiatice, potrivit ziarului chinez 'Global Times', citat de EFE si Agerpres.

Egiptul a cumparat grau din Romania

Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt, entitatea responsabila pentru achizitiile strategice de grau in numele statului egiptean, a achizitionat vineri o cantitate de 60. 000 de tone de grau romanesc, dupa ce precedentele doua licitatii internationale a trebuit sa fie anulate din cauza refuzului traderilor de a depune oferte, pe fondul confuziei cu privire la continutul de cornul secarei o ciuperca care paraziteaza diferite cereale-n. r.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )