Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chinezii au cumparat anul trecut 46% din produsele de lux din intreaga lume

Adevărul Adevărul,
Chinezii au cumparat anul trecut 46% din produsele de lux din intreaga lume

Chinezii au cumparat anul trecut 46% din produsele de lux din intreaga lume, iar 78 % din achizitii au fost efectuate in afara acestei tari asiatice, relateaza EFE, citand o stire publicata marti de ziarul chinez Global Times referitor la un raport al firmei de consultanta Fortune Character. continuă pe Adevărul

Chinezii au cumparat anul trecut aproape jumatate din produsele de lux din intreaga lume

Chinezii au cumparat anul trecut 46 % din produsele de lux din intreaga lume, iar 78 % dintre achizitii au fost facute in afara acestei tari asiatice, potrivit ziarului chinez 'Global Times', citat de EFE si Agerpres.

Chinezii au cumparat 46 % din produsele de lux din intreaga lume in 2015

Chinezii au cumparat anul trecut 46 % din produsele de lux din intreaga lume, iar 78 % dintre achizitii au fost facute in afara acestei tari asiatice, relateaza EFE, citand o stire publicata marti de ziarul chinez ''Global Times '' referitor la un raport al firmei de consultanta ''Fortune Character ''.

UPC Romania anunta venituri in urcare cu 9,2% anul trecut si investitii de 50 milioane euro in 2016

Veniturile operatorului de telecomunicatii prin cablu UPC Romania au crescut anul trecut cu 9,2%, la 633 milioane de lei, in timp ce baza de clienti a consemnat, de asemenea, o evolutie pozitiva, de 4,8%, la 1,24 milioane la finele anului trecut, raportat la perioada similara din 2014, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Profitul UniCredit Leasing a urcat anul trecut cu 15%, la 5,5 milioane de euro

UniCredit Leasing a finantat anul trecut bunuri in valoare de 338 milioane euro, incluzand volumele de leasing operational ale UniCredit Fleet Management, in cuantum de 43,5 milioane euro, iar profitul consolidat al activitatilor de leasing a crescut cu 15%, la 5,5 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Veniturile Orange evidentiaza o crestere cu 7,4 % a veniturilor comparativ cu anul trecut

Anul trecut, veniturile Orange Romania au ajuns la 947 milioane de euro, din care 250 milioane de euro in ultimul trimestru. Veniturile totale au inregistrat o crestere cu 7,4% fata de acelasi trimestru al lui 2014, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Profitul Electrica a crescut anul trecut cu 5%

Grupul Electrica a inregistrat anul trecut un profit net de 283,9 milioane lei, mai mare cu 5% fata de cel anuntat in 2014, potrivit unui raport remis BVB.

Profitul Nuclearelectrica a crescut anul trecut cu 13%, la aproape 150 milioane lei

Societatea Nationala Nuclearelectrica SNN) a obtinut anul trecut un profit net de 149,8 milioane lei, in crestere cu 13% fata de 2014, insa veniturile totale s-au diminuat cu 2,5%, la circa 1,75 miliarde lei, a anuntat luni compania intr-un raport publicat pe BVB.

SIF Muntenia a inregistrat, anul trecut, un profit net de peste 63,8 milioane lei

SIF Muntenia a inregistrat, anul trecut, un profit net de peste 63,8 milioane lei, in crestere cu 32,7% fata de anul precedent, potrivit rezultatelor financiare preliminate, publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Mecanica Fina a inregistrat un profit net de 466.269 lei anul trecut

Mecanica Fina a inregistrat un profit net de 466. 269 lei anul trecut, in scadere cu 38,97% fata de anul precedent, potrivit datelor financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Aerostar a inregistrat anul trecut un profit net de peste 52,2 milioane lei

Aerostar a inregistrat anul trecut un profit net de peste 52,2 milioane lei, in crestere cu 164% fata de anul precedent, se arata in rezultatele financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )