Libnet.ro
UNICEF

14:30

Chinezii se pregatesc sa depuna o oferta pentru participatiile Enel din Slovacia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chinezii se pregatesc sa depuna o oferta pentru participatiile Enel din Slovacia

China National Nuclear Corp se pregateste sa depuna, pana la finele acestei luni, o oferta pentru preluarea activelor Enel din Slovacia, conform Guvernului slovac, dupa cum relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Iulian Surugiu, despre decesul lui Gheorghe Ionescu: Este o zi trista pentru toti agentii din politie. Daca avea posibilitatea, trebuia sa foloseasca pistolul din dotare pentru a-si salva viata (VIDEO)

Liderul sindicalistilor din Politia Romana, Iulian Surugiu, a declarat vineri ca este o zi trista pentru toti agentii din politie si o zi grea pentru MAI, pentru ca au pierdut un coleg, pe Gheorghe Ionescu.

Aparatura medicala de 60.000 euro pentru trei spitale din Capitala

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a adunat din donatii si sponsorizari 60. 000 de euro, din care a cumparat aparatura medicala, inclusiv un inlocuitor de plamani, singurul de aceste tip din Europa de .

Cei sapte condamnati in prima instanta pentru violarea tinerei din Vaslui raman in arest

Cei sapte vasluieni condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani raman in arest preventiv, a decis definitiv, vineri, Tribunalul Vaslui, care a respins contestatia tinerilor la decizia Judecatoriei, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )