Libnet.ro
UNICEF

14:30

Aparatura medicala de 60.000 euro pentru trei spitale din Capitala

Antena3 Antena3,
Aparatura medicala de 60.000 euro pentru trei spitale din Capitala

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a adunat din donatii si sponsorizari 60. 000 de euro, din care a cumparat aparatura medicala, inclusiv un inlocuitor de plamani, singurul de aceste tip din Europa de . continuă pe Antena3

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a donat aparatura medicala de 60.000 euro pentru trei spitale din Capitala

Un grup de voluntari de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, coordonati de parintele arhimandrit Ciprian Gradinaru, a donat aparatura medicala in valoare de 60. 000 de euro spitalelor Grigore.

Aparatura de 60.000 euro, donata de catre Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului pentru trei spitale din Capitala

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a adunat din donatii si sponsorizari 60. 000 de euro, din care a cumparat aparatura medicala, inclusiv un inlocuitor de plamani, singurul de aceste tip din Europa de Est, pe care a donat-o spitalelor Grigore Alexandrescu, Marie Curie si Elias din Bucuresti.

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a donat aparatura medicala spitalelor bucurestene M.S. Curie, Elias si Grigore Alexandrescu

Spitalele bucurestene M. Curie, Elias si Grigore Alexandrescu au primit ca donatie aparatura medicala, actiune ce a fost coordonata de pr. arhimandrit Ciprian Gradinaru, de la Paraclisul Catedralei Mantuirii.

Trei barbati din Vaslui au fost retinuti pentru contrabanda cu tigari, combustibil si articole pirotehnice

Trei barbati din judetul Vaslui au fost retinuti de politisti pentru contrabanda cu produse accizabile, dupa ce, in urma unor perchezitii, au fost gasite 75. 000 de tigari cu timbru de Republica Moldova,.

BERD imprumuta Digital Cable Systems 10 milioane euro pentru investitii in retelele TV si broadband

BERD acorda companiei Digital Cable Systems, al patrulea mare furnizor de servicii de televiziune prin cablu din Romania, un al doilea imprumut in valoare de 10 milioane de euro, pentru investitii in extinderea si modernizarea retelelor TV si broadband si a serviciilor digitale si de Internet. Valoarea totala a proiectului de investitii al Digital Cable Systems va fi de pana la 28 de milioane de euro.

Iulian Surugiu, despre decesul lui Gheorghe Ionescu: Este o zi trista pentru toti agentii din politie. Daca avea posibilitatea, trebuia sa foloseasca pistolul din dotare pentru a-si salva viata (VIDEO)

Liderul sindicalistilor din Politia Romana, Iulian Surugiu, a declarat vineri ca este o zi trista pentru toti agentii din politie si o zi grea pentru MAI, pentru ca au pierdut un coleg, pe Gheorghe Ionescu.

Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratamentul celor mai grave boli

Eric Dishman este cercetator in domeniul medicinei in cadrul Intel. La Intel Developer Forum 2015, el a povestit cum a durat 23 de ani pentru a reusi sa scape de cancer, dar in viitorul apropiat, dezvoltarea unui tratament personalizat ar putea dura o singura zi. Reprezentantul Intel a fost ajutat de o echipa de experti [] Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratamentul celor mai grave boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratarea celor mai grave boli

Eric Dishman este cercetator in domeniul medicinei in cadrul Intel. La Intel Developer Forum 2015, el a povestit cum a durat 23 de ani pentru a reusi sa scape de cancer, dar in viitorul apropiat, dezvoltarea unui tratament personalizat ar putea dura o singura zi. Reprezentantul Intel a fost ajutat de o echipa de experti [] Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratarea celor mai grave boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Cum a pornit scandalul

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Andrei Muraru, consilier prezidential pentru relatia cu societatea civila, taxeaza invitarea lui Mihail Neamtu la dezbaterile PNL.

Credit sindicalizat de 127 milioane de euro pentru grupul farmaceutic A and D Pharma

BRD-Groupe Societe Generale si UniCredit Bank acorda A and D Pharma, grup farmaceutic din Romania, un credit sindicalizat in valoare totala de 127 milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )