Libnet.ro
UNICEF

16:00

Aparatura de 60.000 euro, donata de catre Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului pentru trei spitale din Capitala

Adevărul Adevărul,
Aparatura de 60.000 euro, donata de catre Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului pentru trei spitale din Capitala

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a adunat din donatii si sponsorizari 60. 000 de euro, din care a cumparat aparatura medicala, inclusiv un inlocuitor de plamani, singurul de aceste tip din Europa de Est, pe care a donat-o spitalelor Grigore Alexandrescu, Marie Curie si Elias din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a donat aparatura medicala de 60.000 euro pentru trei spitale din Capitala

Un grup de voluntari de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, coordonati de parintele arhimandrit Ciprian Gradinaru, a donat aparatura medicala in valoare de 60. 000 de euro spitalelor Grigore.

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a donat aparatura medicala spitalelor bucurestene M.S. Curie, Elias si Grigore Alexandrescu

Spitalele bucurestene M. Curie, Elias si Grigore Alexandrescu au primit ca donatie aparatura medicala, actiune ce a fost coordonata de pr. arhimandrit Ciprian Gradinaru, de la Paraclisul Catedralei Mantuirii.

Aparatura medicala de 60.000 euro pentru trei spitale din Capitala

Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a adunat din donatii si sponsorizari 60. 000 de euro, din care a cumparat aparatura medicala, inclusiv un inlocuitor de plamani, singurul de aceste tip din Europa de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )