Libnet.ro
UNICEF

14:00

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Cum a pornit scandalul

Antena3 Antena3,
Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Cum a pornit scandalul

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Andrei Muraru, consilier prezidential pentru relatia cu societatea civila, taxeaza invitarea lui Mihail Neamtu la dezbaterile PNL. continuă pe Antena3

Sfat pentru un sofer italian de Vaslui din partea unui politist din Brasov, devenit celebru pe Facebook pentru umorul sau: En esta tara trebuiato sa casco el ochii la il semafore

Marian Godina, un brasovean din cadrul Politiei Rutiere, a devenit celebru pe retele de socializare prin talentul si umorul cu care povesteste despre persoanele pe care le intalneste in activitatea sa. in scurt.

Momente dificile pentru fata violata din Vaslui. Ce s-a intamplat inainte de pronuntarea sentintei

Eleva violata din Vaslui, care este supusa unui val urias de presiuni din partea sustinatorilor celor sapte violatori, si care a fost la un pas sa fie calcata cu masina chiar in curtea liceului unde mergea la.

Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratamentul celor mai grave boli

Eric Dishman este cercetator in domeniul medicinei in cadrul Intel. La Intel Developer Forum 2015, el a povestit cum a durat 23 de ani pentru a reusi sa scape de cancer, dar in viitorul apropiat, dezvoltarea unui tratament personalizat ar putea dura o singura zi. Reprezentantul Intel a fost ajutat de o echipa de experti [] Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratamentul celor mai grave boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratarea celor mai grave boli

Eric Dishman este cercetator in domeniul medicinei in cadrul Intel. La Intel Developer Forum 2015, el a povestit cum a durat 23 de ani pentru a reusi sa scape de cancer, dar in viitorul apropiat, dezvoltarea unui tratament personalizat ar putea dura o singura zi. Reprezentantul Intel a fost ajutat de o echipa de experti [] Leacul pentru cancer vine din nor: platforma Intel pentru tratarea celor mai grave boli Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nigeria: 150 de oameni au murit incercand sa fuga din calea unui atac al gruparii Boko Haram

Circa 150 de persoane au murit incercand sa fuga din calea unui atac al gruparii islamiste Boko Haram intr-un sat din nord-estul Nigeriei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Membri ai Boko Haram au deschis.

Liderul retelei de proxenetism pentru VIP-uri din Banat, Paul Manzu, a fost prins (VIDEO)

Liderul retelei de proxenetism pentru VIP-uri din Banat, Paul Manzu, a fost prins, dupa doua luni de cautare. Acesta a fost gasit luni noapte intr-un apartament din Capitala si dus cu mascatii la Timisoara,.

VIDEO Cum este viata pentru persoanele transgen din Egipt?

Egiptul este singura tara araba cu prevederi legale pentru persoanele transgen, insa in ciuda acestui fapt exista o rezistenta care se impune la nivel social pentru aceste persoane. Vedem in videoclipul de mai jos cat de dificila este viata pentru persoanele transgen din Egipt.

Anunt iNGRIJORATOR din partea Guvernului grec: NU avem sprijinul politic necesar pentru a aplica reformele promise

Guvernul grec a recunoscut marti ca nu mai dispune in parlament de majoritatea necesara implementarii politicilor asumate in fata creditorilor internationali in schimbul unui nou pachet de asistenta financiara.

Noua aroganta din partea lui Victoras Micula: Tanarul a sarit in mare direct din elicopter

Victoras Micula, mostenitorul unui adevarat imperiu, a fost filmat pe litoral in timp ce sarea din elicopter in mare, noteaza Wowbiz. Tanarul a fost suprins de paparazzi in timp ce se distra cu prietenii.

Scrisoare deschisa din partea sotiei politistului accidentat de afaceristul turc: Femeia a facut publice doua conturi pentru donatii necesare ingrijirilor medicale ale barbatului (VIDEO)

Sotia politistului accidentat de afaceristul turc a transmis o scrisoare deschisa prin care multumeste tuturor autoritatilor si face publice conturile deschise la banci pentru donatii, informeaza B1 TV. Banii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )