Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sfat pentru un sofer italian de Vaslui din partea unui politist din Brasov, devenit celebru pe Facebook pentru umorul sau: En esta tara trebuiato sa casco el ochii la il semafore

B1 B1,
Sfat pentru un sofer italian de Vaslui din partea unui politist din Brasov, devenit celebru pe Facebook pentru umorul sau: En esta tara trebuiato sa casco el ochii la il semafore

Marian Godina, un brasovean din cadrul Politiei Rutiere, a devenit celebru pe retele de socializare prin talentul si umorul cu care povesteste despre persoanele pe care le intalneste in activitatea sa. in scurt. continuă pe B1

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Cum a pornit scandalul

Critici dure pentru PNL venite din partea unui consilier al lui Klaus Iohannis. Andrei Muraru, consilier prezidential pentru relatia cu societatea civila, taxeaza invitarea lui Mihail Neamtu la dezbaterile PNL.

Primire-surpriza la penitenciar pentru cei sapte violatori din Vaslui

Cei sapte violatori din Valeni au avut parte de un tratament dur din partea detinutilor de la Penitenciarul Vaslui, care au inceput sa ii huiduie imediat ce au ajuns in spatele gratiilor. Potrivit cancan. ro,.

Nigeria: 150 de oameni au murit incercand sa fuga din calea unui atac al gruparii Boko Haram

Circa 150 de persoane au murit incercand sa fuga din calea unui atac al gruparii islamiste Boko Haram intr-un sat din nord-estul Nigeriei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Membri ai Boko Haram au deschis.

Viceprimarul Cornel Pieptea: Validarea titlurilor de calatorie pentru folosirea transportului public din Bucuresti este obligatorie. Informatiile privind lipsa obligativitatii incurajeaza fraudarea regiei

Validarea titlurilor de calatorie pentru folosirea transportului public din Bucuresti este obligatorie, afirma viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, care sustine redefinirea conceptului de validare printr-o noua hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, informeaza Agerpres.

Anunt iNGRIJORATOR din partea Guvernului grec: NU avem sprijinul politic necesar pentru a aplica reformele promise

Guvernul grec a recunoscut marti ca nu mai dispune in parlament de majoritatea necesara implementarii politicilor asumate in fata creditorilor internationali in schimbul unui nou pachet de asistenta financiara.

Noua aroganta din partea lui Victoras Micula: Tanarul a sarit in mare direct din elicopter

Victoras Micula, mostenitorul unui adevarat imperiu, a fost filmat pe litoral in timp ce sarea din elicopter in mare, noteaza Wowbiz. Tanarul a fost suprins de paparazzi in timp ce se distra cu prietenii.

Certificat de excelenta pentru Cetatea Alba Iulia din partea Trip Advisor, cel mai mare site de recomandari turistice

Cetatea Alba Carolina a primit certificatul de excelenta acordat de catre TripAdvisor, cel mai mare site de recomandari turistice interactive din lume. Certificatul este rezultatul recenziilor exprimate de care turistii care au vizitat Cetatea Alba Carolina in ultimul an.

Scrisoare deschisa din partea sotiei politistului accidentat de afaceristul turc: Femeia a facut publice doua conturi pentru donatii necesare ingrijirilor medicale ale barbatului

Sotia politistului accidentat de afaceristul turc a transmis o scrisoare deschisa prin care multumeste tuturor autoritatilor si face publice conturile deschise la banci pentru donatii, informeaza B1 TV. Banii.

Scrisoare deschisa din partea sotiei politistului accidentat de afaceristul turc: Femeia a facut publice doua conturi pentru donatii necesare ingrijirilor medicale ale barbatului (VIDEO)

Sotia politistului accidentat de afaceristul turc a transmis o scrisoare deschisa prin care multumeste tuturor autoritatilor si face publice conturile deschise la banci pentru donatii, informeaza B1 TV. Banii.

Studenta la drept caut sponsorizare. Povestea din spatele unui astfel de anunt de la matrimoniale

Studenta, 23 de ani, inalta, 1,70 metri, educata, cu forme apetisante si cu imaginatie bogata, caut barbat, preferabil peste 35 de ani, potent financiar, pentru socializare si relatii fara obligatii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )