Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liderul retelei de proxenetism pentru VIP-uri din Banat, Paul Manzu, a fost prins (VIDEO)

B1 B1,
Liderul retelei de proxenetism pentru VIP-uri din Banat, Paul Manzu, a fost prins (VIDEO)

Liderul retelei de proxenetism pentru VIP-uri din Banat, Paul Manzu, a fost prins, dupa doua luni de cautare. Acesta a fost gasit luni noapte intr-un apartament din Capitala si dus cu mascatii la Timisoara,. continuă pe B1

Paul Manzu, liderul retelei de prostitutie cu minore pentru VIP-uri, a fost prins de politisti

Paul Manzu, de 47 ani, dat in urmarire nationala si internationala, pentru trafic de minori, proxenetism si constituire de grup infractional organizat a fost retinut, luni dupa-amiaza, de ofiterii.

Virusii ransomware au ajuns o amenintare si pentru smartphone-uri

Virusii ransomware devin o amenintare din ce in ce mai agresiva pentru smartphone-uri, aducand santajul si in mediul virtual. Descoperiti in prima faza la dispozitivele desktop, acestia au migrat catre zona de smartphone-uri atacand atat dispozitivele Android, cat si pe cele IOS, informeaza dbopeople. ro printr-un comunicat trimis redactiei.

VIDEO Cum este viata pentru persoanele transgen din Egipt?

Egiptul este singura tara araba cu prevederi legale pentru persoanele transgen, insa in ciuda acestui fapt exista o rezistenta care se impune la nivel social pentru aceste persoane. Vedem in videoclipul de mai jos cat de dificila este viata pentru persoanele transgen din Egipt.

Momente dificile pentru fata violata din Vaslui. Ce s-a intamplat inainte de pronuntarea sentintei

Eleva violata din Vaslui, care este supusa unui val urias de presiuni din partea sustinatorilor celor sapte violatori, si care a fost la un pas sa fie calcata cu masina chiar in curtea liceului unde mergea la.

Urmeaza o saptamana de foc pentru mediul politic din Romania

Se anunta o saptamana de foc in politica. Cel mai fierbinte subiect este dezbaterea Codului Fiscal, din nou, dupa ce Klaus Iohannis l-a trimis la reexaminare. Premierul Victor Ponta a anuntat ca.

SUA cauta solutii pentru transferul detinutilor din Guantanamo Bay

Departamentul american al Apararii examineaza inchisoarea militara Navy Brig din South Carolina si o alta din Kansas, in cautarea unor penitenciare care sa gazduiasca detinuti de la centrul de detentie din.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )