Libnet.ro
UNICEF

18:00

SUA cauta solutii pentru transferul detinutilor din Guantanamo Bay

Antena3 Antena3,
SUA cauta solutii pentru transferul detinutilor din Guantanamo Bay

Departamentul american al Apararii examineaza inchisoarea militara Navy Brig din South Carolina si o alta din Kansas, in cautarea unor penitenciare care sa gazduiasca detinuti de la centrul de detentie din. continuă pe Antena3

Codul portocaliu de canicula, prelungit pana vineri pentru 5 judete din vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana vineri atentionarea cod portocaliu de canicula valabila pentru cinci judete din vestul tarii. Atentionarea cod galben de caldura persistent si disconfort termic accentuat a fost restransa la anumite regiuni.

Banicioiu: Sunt convins ca vom gasi solutii pentru majorarea veniturilor medicilor. Voi face tot posibilul ca aceasta meserie sa primeasca respectul cuvenit

Ministrul Nicolae Banicioiu anunta printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook ca saptamana viitoare, se va intalni cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si ai medicilor, dar si cu premierul Victo.

Fidel Castro vrea cadou de ziua sa de la SUA: Despagubiri de milioane de dolari pentru embargoul economic din 1962

Fidel Castro cere de ziua sa Statelor Unite multe milioane de dolari ca despagubiri pentru embargoul impus insulei comuniste in 1962, intr-un text publicat de presa locala joi, relateaza Le Monde, citat de.

Washington Post: Candidatii anti-sistem din SUA domina campania pentru nominalizarea la prezidentiale / Clinton si Bush pierd procente in sondaje

Candidatii anti-sistem, care se bazeaza pe nemultumirea generala a cetatenilor americani fata de status-quo si de lipsa de autenticitate a actualilor lideri politici, domina campania pentru nominalizarea la prezidentiale. Washington Post analizeaza ascensiunea in sondaje a unor candidati precum Donald Trump, multi-miliardar si vedeta de televiziune, sau Ben Carson, care castiga teren separandu-se de sistemul politic si economic actual.

ANM: Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului pentru sase judete din Muntenia si Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele Valcea,.

Clipe de cosmar pentru un baietel din China. A privit neputincios cum mama sa moare

Momente de groaza pentru un copil din China, care probabil il vor bantui toata viata. Mama sa a murit chiar sub ochii micutui, fiind strivita de un panou publicitar. ATENTIE! Imagini cu un puternic impact.

Armistitiu de 48 de ore in Siria, pentru trei localitati din provincia Idleb

Grupari rebele si forte proguvernamentale au convenit asupra unui armistitiu de 48 de ore in trei localitati din Siria, potrivit unor activisti, iar armistitiul a intrat in vigoare miercuri dimineata,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )