Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momente dificile pentru fata violata din Vaslui. Ce s-a intamplat inainte de pronuntarea sentintei

Antena3 Antena3,
Momente dificile pentru fata violata din Vaslui. Ce s-a intamplat inainte de pronuntarea sentintei

Eleva violata din Vaslui, care este supusa unui val urias de presiuni din partea sustinatorilor celor sapte violatori, si care a fost la un pas sa fie calcata cu masina chiar in curtea liceului unde mergea la. continuă pe Antena3

Romania solidara: Trebuie sa aratam ca ne pasa! Dreptate pentru fata violata!

In asteptarea judecarii procesului violatorilor de la Vaslui, romanii trimit mesaje de sustinere pentru fata agresata cu salbaticie, cerand dreptate pentru victima.

Sebastian Bodu, despre violatorii din Vaslui: Nu e nevoie de castrare chimica intrucat astia nu mai ies oameni intregi din inchisoare

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu reactioneaza dupa ce au fost date condamnarile in cazul fetei din Vaslui violata anul trecut de sapte indivizi. Bodu este de parere ca nu este nevoie de castrare chimica.

Magistratii anunta, luni, verdictul in cazul violatorilor din Vaslui

Cei sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata afla, luni, sentinta. Astfel, magistratii Judecatoriei Vaslui deciz luni, ce masura vor lua in acest caz. Sentinta nu este definitiva.

Cei 7 violatori din Vaslui isi vor afla luni pedepsele. intre timp, victima e acuzata ca a vrut sa se marite cu unul dintre agresori

Cei sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani isi vor afla luni pedepsele. Procesul s-a incheiat vineri dupa 9 ore de audieri in care au fost facute doua cereri de recuzare a.

Procesul celor sapte violatori din Vaslui s-a incheiat. Instanta anunta luni verdictul (VIDEO)

Procesul in cazul celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani s-a incheiat, informeaza B1 TV. La ora actuala, se pun concluziile, urmand ca dupa aceea cei sapte tineri sa isi.

Sapte sustinatori ai violatorilor din Vaslui au fost sanctionati de Jandarmerie

Sapte dintre sustinatorii violatorilor din Vaslui au fost amendati sau sanctionati cu avertisment de catre Jandarmerie, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce au provocat un scandal vineri, in.

Condamnari intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare, in cazul celor sapte violatori din Vaslui. Toti inculpatii au fost arestati preventiv pentru 30 de zile

Procurorii au anuntat, luni, sentinta in cazul celor sapte violatori din Vaslui, inculpatii primind intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare, informeaza B1 TV. Astfel, Burada Ovidiu a fost condamn.

Condamnari intre 5 ani si 8 ani si 4 luni de inchisoare, in cazul celor sapte violatori din Vaslui. Toti inculpatii au fost arestati preventiv pentru 30 de zile (VIDEO)

Procurorii au anuntat, luni, sentinta in cazul celor sapte violatori din Vaslui, inculpatii primind intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare, informeaza B1 TV. Astfel, Burada Ovidiu a fost condamn.

Zi decisiva pentru violatorii din Vaslui! Cei sapte agresori isi primesc astazi sentinta

Cei sapte violatori din Vaslui afla astazi sentinta judecatorilor, insa decizia nu este definitiva. Chiar si asa, cei sapte ar putea ajunge dupa gratii pentru ca procurorii au cerut inclusiv arestarea.

Seful Pro TV il apara pe Maruta, dupa scandalul violului din Vaslui

Seful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, a explicat, pentru Hotnews, ca echipa La Maruta nu a gresit cu nimic atunci cand a intervievat-o pe victima violului din Vaslui si i-a dezvaluit identitatea, intrucat Pro TV ar fi actionat incorect daca nu i-ar fi oferit, la cerere, sansa de a vorbi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )