Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magistratii anunta, luni, verdictul in cazul violatorilor din Vaslui

România Liberă România Liberă,
Magistratii anunta, luni, verdictul in cazul violatorilor din Vaslui

Cei sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata afla, luni, sentinta. Astfel, magistratii Judecatoriei Vaslui deciz luni, ce masura vor lua in acest caz. Sentinta nu este definitiva. continuă pe România Liberă

Sapte sustinatori ai violatorilor din Vaslui au fost sanctionati de Jandarmerie

Sapte dintre sustinatorii violatorilor din Vaslui au fost amendati sau sanctionati cu avertisment de catre Jandarmerie, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce au provocat un scandal vineri, in.

Procesul celor sapte violatori din Vaslui s-a incheiat. Instanta anunta luni verdictul (VIDEO)

Procesul in cazul celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani s-a incheiat, informeaza B1 TV. La ora actuala, se pun concluziile, urmand ca dupa aceea cei sapte tineri sa isi.

UPDATE. Sentintele violatorilor din Vaslui: Silviu Burada, opt ani de inchisoare. Cei sapte, in arestul politiei

Cei sapte violatori din Vaslui au primit, luni, intre cinci si opt ani de inchisoare. Astfel, Silviu Burada a fost condamnat la opt ani si patru luni, Andrei Burlacu, Silviu Avadanei si Petrica Bolbaceanu au primit sapte ani de inchisoare, Alin Rotaru a primit cinci ani si opt luni de inchisoare.

Sentintele violatorilor din Vaslui: Silviu Burada, opt ani de inchisoare

Cei sapte violatori din Vaslui au primit, luni, intre cinci si opt ani de inchisoare. Astfel, Silviu Burada a fost condamnat la opt ani si patru luni, Andrei Burlacu, Silviu Avadanei si Petrica Bolbaceanu au primit sapte ani de inchisoare, Alin Rotaru a primit cinci ani si opt luni de inchisoare.

Procesul in cazul violului din Vaslui s-a incheiat. Cand se va da verdictul

Procesul de la Judecatoria Vaslui in cazul celor sapte tineri acuzati de violarea unei fete de 18 ani s-a incheiat, vineri seara, dupa mai bine de opt ore, timp in care sedinta de judecata a fost suspendata de trei ori.

Elena Udrea, anunt surprinzator in privinta violatorilor din Vaslui

Ce s-a intamplat astazi la Vaslui, in procesul celor 7 violatori, arata un lucru extrem de grav: Justitia nu ofera garantii oamenilor obisnuiti. in ritmul acesta, cu decizii controversate si actiuni opace.

Condamnari intre 5 ani, 8 luni si 8 ani, 4 luni de inchisoare in cazul violului din Vaslui

Judecatoria Vaslui i-a condamnat, astazi, in prima instanta, pe cei sapte tineri din Valeni, judetul Vaslui, acuzati de violarea unei tinere de 18 ani, la pedepse de la 5 ani si 8 luni pana la 8 ani si 4 luni de inchisoare, transmit surse din presa.

Sentinte in cazul violului din Vaslui: Pedepse intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare pentru toti cei sapte inculpati

Cei sapte tineri din Valeni acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru luni de inchisoare, precum si la plata unor daune morale de 50. 000 de lei catre tanara, decizia instantei nefiind insa definitiva.

Sebastian Bodu, despre violatorii din Vaslui: Nu e nevoie de castrare chimica intrucat astia nu mai ies oameni intregi din inchisoare

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu reactioneaza dupa ce au fost date condamnarile in cazul fetei din Vaslui violata anul trecut de sapte indivizi. Bodu este de parere ca nu este nevoie de castrare chimica.

Condamnari intre 5 ani si 8 ani si 4 luni de inchisoare, in cazul celor sapte violatori din Vaslui. Toti inculpatii au fost arestati preventiv pentru 30 de zile (VIDEO)

Procurorii au anuntat, luni, sentinta in cazul celor sapte violatori din Vaslui, inculpatii primind intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare, informeaza B1 TV. Astfel, Burada Ovidiu a fost condamn.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )