Libnet.ro
UNICEF

18:30

Chiriasii din fosta casa a presedintelui Iohannis afla daca redevin proprietari

Antena3 Antena3,
Chiriasii din fosta casa a presedintelui Iohannis afla daca redevin proprietari

Curtea de Apel CA) Alba Iulia se va pronunta, miercuri, in procesul in care locatarii a doua apartamente din imobilul de pe strada Balcescu nr. 29 din Sibiu, ce s-a aflat in proprietatea familiilor. continuă pe Antena3

Fosta casa a lui Iohannis revine la primii proprietari

Fosta casa a familiei Iohannis din centrul Sibiului revine la primii proprietari, informeaza Digi24. Casa de pe strada Nicolae Balcescu din Sibiu a facut parte din averea sotilor Maria si Eliseu Ghenea, iar.

Business report: Romania are a noua cea mai mare arie naturala protejata din UE;APCR cere presedintelui Iohannis sa nu promulge legea care va permite exportul paralel de medicamente;Contributiile sociale se modifica, de la anul

Opel Mokka X vs Skoda Yeti, Suzuki Vitara: Cine condimenteaza mai bine SUV-ul de clasa mica. Mokka a fost un adevarat hit pentru Opel, mai ales ca. Viorel Stefan: Nicicand nu s-a luat in calcul nationalizarea fondurilor de pensii. Interventia de o maniera foarte dura a Autoritatii de Supraveghere Financiara in.

Hotarare judecatoreasca: Chiriasii din casa pierduta de Iohannis in centrul Sibiului isi pot reintabula locuintele

Judecatorii Curtii de Apel Alba Iulia au respins recursul formulat de Rodica Bastea, asociata presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, impotriva unei sentinte a Tribunalului Sibiu, care a permis fostilor chiriasi din imobilul din centrul Sibiului sa redevina proprietari tabulari in respectiva casa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )