Libnet.ro
UNICEF

20:00

Hotarare judecatoreasca: Chiriasii din casa pierduta de Iohannis in centrul Sibiului isi pot reintabula locuintele

Adevărul Adevărul,
Hotarare judecatoreasca: Chiriasii din casa pierduta de Iohannis in centrul Sibiului isi pot reintabula locuintele

Judecatorii Curtii de Apel Alba Iulia au respins recursul formulat de Rodica Bastea, asociata presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, impotriva unei sentinte a Tribunalului Sibiu, care a permis fostilor chiriasi din imobilul din centrul Sibiului sa redevina proprietari tabulari in respectiva casa. continuă pe Adevărul

Fostul ministru de Interne Ioan Rus, despre intalnirea secreta din casa lui Gabriel Oprea

Fostul ministru de Interne Ioan Rus a vorbit despre intalnirea secreta din casa lui Gabriel Oprea din noaptea alegerilor 2009. Nu am fost acasa la Gabriel Oprea in seara alegerilor preziden?.

Chiriasii din fosta casa a presedintelui Iohannis afla daca redevin proprietari

Curtea de Apel CA) Alba Iulia se va pronunta, miercuri, in procesul in care locatarii a doua apartamente din imobilul de pe strada Balcescu nr. 29 din Sibiu, ce s-a aflat in proprietatea familiilor.

Curtea de Apel Alba Iulia urmeaza sa se pronunte in dosarul celor doi chiriasi din casa din Sibiu pierduta de Iohannis

Curtea de Apel Alba Iulia urmeaza sa se pronunte, miercuri, in dosarul in care locatarii a doua apartamente din imobilul de pe strada Balcescu din Sibiu, pierdut in instanta de catre presedintele Klaus Iohannis, solicita sa redevina proprietari ai locuintelor respective pe care le cumparasera in anii 90 de la statul roman in calitate de chiriasi.

Spectacol de lumina in centrul Bucurestiului: Festivalul Spotlight a scos din casa sute de oameni(VIDEO)

Spectacol de lumina in centrul Capitalei. A inceput 'Festivalul International al Luminii - Spotlight', astfel ca Bucurestiul a devenit un punct de atractie pentru turisti si.

Imagini din casa lui Marilyn Monroe, care a fost scoasa la vanzare. Cati bani trebuie sa scoata din buzunar cei care ravnesc la vila fostei starlete

Casa in care Marilyn Monroe si-a gasit sfarsitul a fost scoasa la vanzare. Aproape 7 milioane de dolari trebuie sa scoata din buzunar cei care vor sa cumpere vila fostei starlete. Proprietatea di.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )