Libnet.ro
UNICEF

00:08

De la Chisinau la Berlin. Klaus Iohannis discuta despre sustinerea Republicii Moldova cu oficialii germani

Adevărul Adevărul,
De la Chisinau la Berlin. Klaus Iohannis discuta despre sustinerea Republicii Moldova cu oficialii germani

Dupa vizita sa la Chisinau, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a plecat intr-o vizita la Berlin, Germania. in cadrul acestei vizite, oficialul roman urmeaza sa abordeze cu oficialii germani si perspectiva de acordare a sustinerii pentru Republica Moldova pe calea europeana. continuă pe Adevărul

Corespondenta de la Berlin. Klaus Iohannis discuta azi cu Angela Merkel despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi, la Berlin, cu omologul sau german Joachim Gauk, cu cancelarul Angela Merkel, si cu presedintele Bundestag-ului, Norbert Lammert. Discutiile vor viza aderarea Romaniei la spatiul Schengen si intarirea granitelor UE in estul Europei. Adevarul va transmite in format livetext toate intalnirile presedintelui Iohannis din aceasta zi.

Alerta cu bomba la doua banci din Chisinau inaintea vizitei lui Klaus Iohannis

O alerta cu bomba a fost declansata la doua banci din Chisinau, a anuntat politia in urma unui apel primit de la angajatii serviciului de paza, in timp ce presedintele roman Klaus Iohannis este asteptat marti dupa amiaza in capitala moldoveana.

FOTO. Klaus Iohannis, la Chisinau: Limba noastra comuna este mult mai veche decat istoria Uniunii Europene

La scurt timp dupa vizita pe care a efectuat-o la Universitatea de Stat din Chisinau presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe contul sau de Facebook in care a scris ca tinerii pe care i-a intalnit vor duce Republica Moldova in marea familie europeana, iar demersul lor va fi sprijinit in continuare de Romania.

Klaus Iohannis, la Chisinau: Ati impresionat Europa. Romania e alaturi de voi

Aflat in vizita oficiala la Chisinau, presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs in care a incurajat Moldova in procesul de aderare la Uniunea Europeana, afirmand ca pentru Romania, drumul Moldovei spre.

UPDATE: Ce spune Iohannis despre demersul Republicii Moldova spre Europa

40: Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Chisinau in jurul orei 15. 40 si se va intalni cu omologul sau moldovean Nicolae Timofti. Cei doi vor avea o discutie tete-a-tete.

Alerta cu bomba la Chisinau, inainte de vizita oficiala a lui Klaus Iohannis (FOTO)

Alerta cu bomba in Chisinau, chiar inainte vizita presedintelui Klaus Iohannis in capitala Republicii Moldova. Este vorba despre sediile mai multor banci. Politia a fost alertata de paznicii acestor banci care.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis, primit cu paine, sare si vin moldovenesc la Chisinau

Klaus Iohannis a ajuns marti la Chisinau, fiind intampinat la aeroport de omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Iohannis a fost primit cu paine, sare si vin moldovenesc, iar la ressdinta de stat a presedintelui Republicii Moldova a fost primit pe acordurile imnului Desteapta-te, romane, interpretat de o fanfara. Iohannis a avut apoi o intrevedere tete-a-tete cu Timofti, cei doi urmand sa sustina declaratii comune de presa dupa intrevedere.

Klaus Iohannis efectueaza prima vizita la Chisinau in calitate de presedinte

Klaus Iohannis va efectua, marti si miercuri, prima vizita oficiala de la preluarea mandatului la Palatul Cotroceni. Iohannis se va intalni cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, cu noul premier Chiril Gaburici si va discuta si cu liderii principalelor partide.

Klaus Iohannis, la Berlin: Romania, interesata de atragerea investitorilor germani. Angela Merkel: Am discutat despre consolidarea statului de drept (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si cancelarul german Angela Merkel au sustinut o conferinta de presa comuna in cadrul careia au prezentat concluziile discutiilor pe care le-au purtat la Berlin. Seful statului roma.

Cum se vede de la Chisinau vizita presedintelui Iohannis

Cu doar doua zile inaintea alegerilor parlamentare din noiembrie, Klaus Iohannis aflat la Chisinau in calitate de presedinte ales al Romaniei, a indemnat cetatenii moldoveni sa voteze partidele pro-europene. El i-a asigurat atunci pe moldoveni ca aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana este un proiect national al Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )