Libnet.ro
UNICEF

21:00

Chisinau: Confruntari violente intre manifestanti si politisti. Mai multe persoane, RANITE

România Liberă România Liberă,
Chisinau: Confruntari violente intre manifestanti si politisti. Mai multe persoane, RANITE

Mai multe persoane au fost ranite, in timp ce altele au fost arestate duminica seara, la sediul Procuraturii Generale din Chisinau, in urma unor confruntari intre sustinatorii unui partid care au vrut sa intre in sediu, si politie. continuă pe România Liberă

Confruntari la procuratura intre manifestanti si politisti

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost arestate ieri seara, la sediul Procuraturii Generale din Chisinau, in urma unor confruntari intre sustinatorii unui partid care au vrut sa intre in sediu, si politie, relateaza Radio Free Europe-Radio Liberty RFE-RL).

Confruntari violente intre imigranti si politia din Grecia

Confruntari au avut loc sambata, in mai multe reprize, pe Insula greaca Lesbos, intre imigranti, care cer sa-si continue cat mai rapid drumul catre Europa Occidentala, si politie, relateaza AP in pagina.

Raniti si arestari la Chisinau, in confruntari intre manifestanti si politisti la procuratura

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost arestate duminica seara, la sediul Procuraturii Generale din Chisinau, in urma unor confruntari intre sustinatorii unui partid care au vrut sa intre in sediu, si politie. Zeci de mii de persoane au participat duminica la un miting de protest, in Piata Marii Adunari Nationale PMAN) din capitala moldoveana.

Protest de amploare la Chisinau: Zeci de mii de manifestanti au cerut demisia Guvernului. Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost arestate

Mai multe persoane au fost ranite, iar altele au fost arestate duminica seara, in urma confruntarilor dintre sustinatorii unui partid si politie, in fata sediului Procuraturii Generale din Chisinau,.

Cod GALBEN de vant in mai multe judete. Cat timp este valabila avertizarea meteorologica

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari cod galben de vant, valabile intre orele 13. 00, pentru mai multe mai multe judete, conform ANM.

Explozie intr-un bloc din Tulcea. Mai multe persoane au ajuns la spital

Din cauza acumularilor de gaze in garsoniera si de la o scanteie de la intrerupatorul electric s-a produs deflagratia in urma careia au fost distruse mai multe usi de garsoniere. 5 persoane au ajuns la spital cu arsuri, .

Orasul Dongguan, raiul unui Don Juan: aproape fiecare barbat de aici are mai multe iubite in acelasi timp

In orasul chinez Dongguan traiesc mult mai multe femei decat barbati, de aceea tinerii de aici ajung sa aiba in acelasi timp chiar si doua-trei iubite, care se resemneaza cu acest fel de relatie.

Mai multe gospodarii dintr-un sat vrancean, cuprinse de flacari

Mai multe gospodarii din satul Coza, judetul Vrancea, au fost cuprinse, luni dupa-amiaza, de un incendiu puternic.

Tot mai multe indicii ca Rusia se implica militar in Siria. Statele Unite, ingrijorate

Tot mai multe surse vorbesc despre implicarea Rusiei in razboiul civil din Siria. Ba, mai mult, presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat pentru agentia Ria Novosti ca Armata Siriana primeste echipament si ajutor logistic din partea Moscovei. SUA se declara ingrijorate.

Violente intre extremisti si refugiati, intr-o gara din Dortmund

Cinci persoane au fost ranite, iar patru au fost arestate, in urma unor confruntari intre extremisti de drepata, extremisti de stanga si politie, in apropierea de Gara Dortmund, in timp ce in statie coborau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )