Libnet.ro
UNICEF

18:00

Chisinaul si Moscova au discutat pe tema retragerii fortelor militare ruse din Transnistria

Hotnews Hotnews,
 Chisinaul si Moscova au discutat pe tema retragerii fortelor militare ruse din Transnistria

Ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, a avut vineri, la Moscova, discutii cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, pe tema retragerii fortelor ruse de pe teritoriul regiunii separatiste moldovene Transnistria, in contextul ingrijorarilor generate de criza din Ucraina, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Chisinaul si Moscova au discutat pe tema retragerii fortelor militare ruse din Transnistria

Ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, a avut vineri, la Moscova, discutii cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, pe tema retragerii fortelor ruse de pe teritoriul regiunii separatiste moldovene Transnistria,.

Lavrov si Gherman, discutii despre retragerea trupelor ruse din Republica Moldova

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Natalia Gherman, si cel al Rusiei, Serghei Lavrov, au discutat despre problema retragerii fortelor militare ruse de pe teritoriul Republicii Moldova, relateaza Agerpres.

Maior: E nevoie de replanificarea fortelor militare la granita NATO

NATO trebuie sa gaseasca un echilibru mai bun intre abordarea riscurilor neconventionale si a celor clasice, fapt ce presupune o replanificare a structurii de forte militare in state de granita ale Aliantei, inclusiv Romania, a declarat, miercuri, directorul SRI, George Maior.

Seful SRI: E nevoie de replanificarea fortelor militare in statele de granita ale NATO, inclusiv Romania

NATO trebuie sa gaseasca un echilibru mai bun intre abordarea riscurilor neconventionale si a celor clasice, fapt ce presupune o replanificare a structurii de forte militare in state de granita ale Aliantei, inclusiv Romania.

George Maior (SRI): E nevoie de replanificarea fortelor militare in statele de granita ale NATO, inclusiv Romania

NATO trebuie sa gaseasca un echilibru mai bun intre abordarea riscurilor neconventionale si a celor clasice, fapt ce presupune o replanificare a structurii de forte militare in state de granita ale Aliantei, inclusiv Romania, a declarat, miercuri, directorul SRI, George Maior, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )