Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lavrov si Gherman, discutii despre retragerea trupelor ruse din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Lavrov si Gherman, discutii despre retragerea trupelor ruse din Republica Moldova

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Natalia Gherman, si cel al Rusiei, Serghei Lavrov, au discutat despre problema retragerii fortelor militare ruse de pe teritoriul Republicii Moldova, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

NATO: NU confirmam retragerea trupelor ruse din apropierea frontierei cu Ucraina

NATO nu poate sa confirme retragerea anuntata a trupelor rusesti masate in ultima perioada la frontiera cu Ucraina, a declarat marti secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice Anders Fogh Rasmussen,.

Washington: O retragere a trupelor ruse de la granita cu Ucraina ar reprezenta o prima etapa binevenita

O retragere a trupelor ruse de la frontiera estica a Ucrainei ar reprezenta o prima etapa binevenita, au declarat recent oficialii americani, fara a confirma daca anunturile in acest sens ale Rusiei sunt adevarate, informeaza AFP.

SUA suspenda discutiile cu Rusia despre scutul anti-racheta din Europa

Pentagonul a suspendat discutiile cu Rusia despre scutul anti-racheta din Europa, in urma crizei din Ucraina, a anuntat asistenta adjunctului secretarului Apararii din SUA, Elaine Bunn, citata de agentia RIA Novosti.

Chisinaul si Moscova au discutat pe tema retragerii fortelor militare ruse din Transnistria

Ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, a avut vineri, la Moscova, discutii cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, pe tema retragerii fortelor ruse de pe teritoriul regiunii separatiste moldovene Transnistria, in contextul ingrijorarilor generate de criza din Ucraina, relateaza Mediafax.

Chisinaul si Moscova au discutat pe tema retragerii fortelor militare ruse din Transnistria

Ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, a avut vineri, la Moscova, discutii cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, pe tema retragerii fortelor ruse de pe teritoriul regiunii separatiste moldovene Transnistria,.

Secretarul general al NATO: Nu pot sa confirm retragerea trupelor Rusiei de la granita cu Ucraina

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen, a declarat ca NATO nu poate sa confirme retragerea anuntata a trupelor rusesti masate in ultima perioada la frontiera cu Ucraina. Din.

NATO nu confirma retragerea trupelor rusesti de la granitele Ucrainei.

NATO nu poate sa confirme retragerea anuntata a trupelor rusesti masate in ultima perioada la frontiera cu Ucraina, a declarat marti secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice Anders Fogh Rasmussen, relateaza Mediafax. Din nefericire, nu pot sa confirm faptul ca Rusia isi retrage trupele. Nu este ceea ce constatam, a declarat Rasmussen pentru presa inaintea unei reuniuni a ministrilor de Externe din cele 28 de state membre ale organizatiei, la Bruxelles. Desfasurarea militara masiva nu .

Vasile Blaga, despre retragerea din politica a lui Ponta: E suparat ca justitia castiga teren. Stie ca ar pierde prezidentialele

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, in cadrul emsiunii Romania acum de pe B1 TV, referitor la anuntul lui Victor Ponta ca se va retrage din politica, ca primul ministru este suparat ca.

Vasile Blaga, despre retragerea din politica a lui Ponta: E suparat ca justitia castiga teren. Stie ca ar pierde prezidentialele (VIDEO)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, in cadrul emsiunii Romania acum de pe B1 TV, referitor la anuntul lui Victor Ponta ca se va retrage din politica, ca primul ministru este suparat ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )