Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vasile Blaga, despre retragerea din politica a lui Ponta: E suparat ca justitia castiga teren. Stie ca ar pierde prezidentialele

B1 B1,
Vasile Blaga, despre retragerea din politica a lui Ponta: E suparat ca justitia castiga teren. Stie ca ar pierde prezidentialele

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, in cadrul emsiunii Romania acum de pe B1 TV, referitor la anuntul lui Victor Ponta ca se va retrage din politica, ca primul ministru este suparat ca. continuă pe B1

Vasile Blaga, despre retragerea din politica a lui Ponta: E suparat ca justitia castiga teren. Stie ca ar pierde prezidentialele (VIDEO)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, in cadrul emsiunii Romania acum de pe B1 TV, referitor la anuntul lui Victor Ponta ca se va retrage din politica, ca primul ministru este suparat ca.

Ludovic Orban, despre postarea lui Victor Ponta: Ar face un serviciu Romaniei daca ar pleca din politica acum

Deputatul PNL Ludovic Orban a comentat vineri postarea lui Victor Ponta de pe Facebook, prin care isi anunta intentia de a se retrage din politica, aratand ca premierul ar face un serviciu Romaniei daca nu.

Ponta da de inteles ca vrea sa se RETRAGA din politica. Iata mesajul premierului

Mesaj controversat al premierului pe pagina sa oficiala de Facebook. intr-o postare, Victor Ponta da de inteles ca ar vrea sa se retraga din politica in noiembrie, dupa alegerile.

Baumax analizeaza retragerea din Europa de Est din cauza pierderilor masive: Cele mai mari pierderi, inregistrate in Romania

Baumax, retailerul austraiac de bricolaj, analizeaza retragerea din Europa de Est din cauza pierderilor masive, relateaza Novinite. Fodatorul Baumax, Karl-Heinz Essl, a anuntat anterior ca va scoate la licitatie.

Blaga despre posibila retragere a lui Ponta din politica: El minte si cand respira

Presedintele PDL, Vasile Blaga, prezent la Sibiu cu ocazia unei dezbateri organizate pe teme de educatie, a declarat ca nu crede ca premierul Victor Ponta se va retrage din politica in curand, asa cum acesta anuntase pe Facebook.

Elena Udrea, despre plecarea lui Ponta din politica: Mesajul e ambiguu, o strategie de campanie. El crede ca va iesi presedinte si va lasa sefia PSD unui tanar

Deputatul Elena Udrea a comentat postarea facuta de premierul Ponta pe contul sau de Facebook, spunand ca mesajul are doua tinte. Ponta profita de faptul ca este in campanie electorala si da un mesaj cu.

Mesaj controversat al lui Ponta, despre o posibila RETRAGERE din politica. Iata reactia premierului

Premierul Victor Ponta a facut un mesaj controversat vineri pe pagina oficiala de Facebook, privind posibila sa retragere din viata politica, insa a refuzat sa comenteze informatia. Potrivit unor analisti,.

Lavrov si Gherman, discutii despre retragerea trupelor ruse din Republica Moldova

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Natalia Gherman, si cel al Rusiei, Serghei Lavrov, au discutat despre problema retragerii fortelor militare ruse de pe teritoriul Republicii Moldova, relateaza Agerpres.

Premierul Victor Ponta anunta ca se retrage din politica dupa prezidentiale: imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca dupa ce PSDva castiga alegerile prezidentiale din noiembrie, va renunta la politica. in noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima.

Ponta anunta o posibila retragere din politica

Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina personala de Facebook, ca, dupa alegerile preziden and tiale din toamna, vrea sa lase locul in politica altor colegi mai tineri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )