Libnet.ro
UNICEF

15:00

Chisinaul nu recunoaste alegerile din republicile separatiste din estul Ucrainei

B1 B1,
Chisinaul nu recunoaste alegerile din republicile separatiste din estul Ucrainei

Republica Moldova a anuntat ca nu recunoaste asa-zisele alegeri desfasurate la 2 noiembrie in regiunile separatiste Donetk si Lugansk din estul Ucrainei, informeaza Agerpres. Diplomatia de la Chsinau. continuă pe B1

MAE nu recunoaste alegerile din regiunile separatiste din estul Ucrainei

Ministerul roman al Afacerilor Externe nu recunoaste asa-zisele alegeri organizate pe 2 noiembrie de reprezentantii separatistilor in regiunile Donetk si Lugansk, potrivit comunicat de presa al MAE, citat de.

Kievul denunta o mobilizare de echipamente si trupe provenind din Rusia, in estul Ucrainei

Ucraina a denuntat o mobilizare intensa de echipamente si trupe din Rusia in estul separatist al Ucrainei, unde au loc alegerile prezidentiale si legislative organizate de separatistii prorusi,.

Tensiunea creste din nou in estul Ucrainei. Maine vor avea loc alegeri in asa-numita republica Donetk

Maine sunt programate alegeri in asa-zisa Republica Donetk din estul Ucrainei, relateaza AFP, stirea fiind preluata de Mediafax. Separatistii prorusi vor astfel sa castige legitimitate.

Rusie se opune unei initiative ONU care condamna alegerile separatiste din estul Ucrainei

Rusia s-a opus initiativei altor state membre ale Consiliului de Securitate al ONU care doreau sa emita o declaratie condamnand alegerile separatiste din estul Ucrainei, a declarat luni ambasadorul ucrainean,.

Casa Alba: Alegerile din estul Ucrainei sunt ilegale

Washingtonul a catalogat alegerile legislative si prezidentiale din regiunile separatiste ucrinene Lugansk si Donetk, ca fiind ilegale. De asemenea, SUA a avertizat Rusia sa nu se implice in destabiliza situatiei in estul Ucrainei.

Declaratie ONU impotriva votului separatistilor in estul Ucrainei, blocata de

Rusia a blocat initiativa altor state membre ale Consiliului de Securitate al ONU cu privire la o declaratie care sa condamne alegerile separatiste din estul Ucrainei.

Uniunea Europeana: Alegerile din estul Ucrainei sunt ilegale si reprezinta un nou obstacol in procesul de pace

Uniunea Europeana a denuntat scrutinul organizat duminica de rebelii prorusi in regiunile Donetk si Lugansk, din estul Ucrainei, afirmand ca aceste alegeri sunt ilegale si vor constitui un nou obstacol in procesul de pace, informeaza AFP.

Separatistii prorusi din estul Ucrainei incearca sa obtina legimitate prin alegerile de duminica

Alegerile prezidentiale si legislative de duminica vor oferi legitimitate noii puteri, a declarat vineri un oficial al Republicii Donetk, autoproclamate de separatistii prorusi in estul Ucrainei, scrie.

Alegeri in estul Ucrainei

Separatistii prorusi din estul Ucrainei incearca sa obtina legimitate prin alegerile ce vor avea loc duminica, intr-un scrutin nerecunoscut de comunitatea internationala.

Alegeri in estul Ucrainei: separatistii prorusi incearca sa obtina legimitate

Separatistii prorusi din estul Ucrainei incearca sa obtina legimitate prin alegerile ce vor avea loc duminica, intr-un scrutin nerecunoscut de comunitatea internationala.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )