Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chitoiu: Basescu m-a rugat sa nu il schimb pe seful CEC Bank.

România Liberă România Liberă,
Chitoiu: Basescu m-a rugat sa nu il schimb pe seful CEC Bank.

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a precizat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa la sediul Guvernului, ca a fost sunat de presedintele Traian Basescu, care l-a rugat sa nu il destituie pe directorul CEC Bank, Radu Ghetea. M-a sunat acum doua, trei saptamani, pentru ca este in schimbare CEC Bank. Cred ca domnul presedinte Ghetea a dat fuga la Presedinte pentru a nu fi schimbat. M-a rugat frumos sa nu-l schimb. I-am spus ca facem o evaluare a activitatii actualei conduceri. Daca a . continuă pe România Liberă

VIDEO. Chitoiu: Basescu m-a rugat sa nu il schimb pe seful CEC Bank.

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a precizat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa la sediul Guvernului, ca a fost sunat de presedintele Traian Basescu, care l-a rugat sa nu il destituie pe directorul CEC Bank, Radu Ghetea. M-a sunat acum doua, trei saptamani, pentru ca este in schimbare CEC Bank. Cred ca domnul presedinte Ghetea a dat fuga la Presedinte pentru a nu fi schimbat. M-a rugat frumos sa nu-l schimb. I-am spus ca facem o evaluare a activitatii actualei conduceri. Daca a .

Chitoiu: Basescu m-a sunat pentru a ma ruga sa nu-l schimb pe Ghetea de la conducerea CEC

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a afirmat ca a fost sunat de catre presedintele Traian Basescu, in urma cu doua-trei saptamani, care l-a rugat ca Radu Ghetea sa nu fie schimbat de la conducerea Casei de Economii si Consemnatiuni CEC), fara a motiva aceasta interventie.

Chitoiu: Basescu a intervenit pentru Ghetea

Ministrul Finantelor Publice, Daniel Chitoiu, a declarat, astazi, ca presedintele Traian Basescu l-a sunat pentru a-l ruga sa nu-l schimbe din functie pe presedintele CEC Bank, Radu Ghetea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )