Libnet.ro
UNICEF

13:00

Chitoiu: Compania rusa TISE s-a aratat interesata de preluarea Oltchim

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Chitoiu: Compania rusa TISE s-a aratat interesata de preluarea Oltchim

Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE s-a aratat interesata de preluarea Oltchim Ramnicu Valcea si e interesata in continuare. Ponta: Avem o varianta de rezerva

Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens, relateaza Mediafax.

Ministrul Economiei Daniel Chitoiu: Compania rusa TISE este interesata de preluarea Oltchim ...

Ministrul Economiei Economiei, PNL-istul Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, este extrem de intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens, titreaza mediafax. Este vorba despre compania TISE, din Rusia, care a trimis o scrisoare neangajata in primavara acestui an. A urmat apoi perioada de vara si am primit din nou o scrisoare prin care au zis ca .

Victor Ponta: Compania rusa TISE ramane interesata de Oltchim

In ciuda faptului ca s-a retras in ultimul moment din licitatia pentru preluarea Oltchim Ramnicu Valcea, compania rusa TISE este in continuare interesata de preluarea combinatului, sustine premierul Victor.

Daniel Chitoiu: O companie rusa s-a aratat interesata de preluarea Oltchim Ramnicu Valcea

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE din Rusia este interesata de preluarea actiunilor combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, scrie Mediafax. Daniel Chitoiu a spus.

Ministrul Economiei: O firma din Rusia s-a aratat interesata de preluarea combinatului Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, sambata, la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )