Libnet.ro
UNICEF

23:00

Chitoiu: Guvernul trebuie sa elaboreze o noua strategie pentru CFR Marfa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Chitoiu: Guvernul trebuie sa elaboreze o noua strategie pentru CFR Marfa

Guvernul va trebui sa elaboreze o noua strategie de privatizare a CFR Marfa, care sa fie supusa avizului Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), a declarat ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, adaugand insa ca elaborarea noii strategii este. continuă pe Wall-Street Ro

FMI: Guvernul trebuie sa ia masuri pentru a se incadra in tinta de deficit pentru 2014, de 2,2%

Guvernul trebuie sa ia masuri pentru a respecta tinta de deficit bugetar convenita pentru anul viitor, de 2,2% in termeni cash, privind cheltuielile cu fondurile europene, calcularea accizelor in functie de inflatie, majorarea accizelor la carburanti.

Catalin Predoiu: Romania are nevoie de o noua strategie in agricultura.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat ca Romania are nevoie de o noua strategie pentru exploatarea resurselor din agricultura. Avem nevoie de o noua gandire strategica pentru resursele energetice, agricultura si mai ales pentru resursele umane. Putem hrani o Europa intreaga si totusi noi inca mai cumparam de la altii, a spus Catalin Predoiu. Prim-vicepresedintele PDL a mai declarat ca noua strategie pentru viitorul Romaniei trebuie sa fie rezultatul dezbaterilor intre .

FMI: Guvernul va lua in calcul alte optiuni pentru CFR Marfa

Termenul stabilit pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, respectiv jumatatea anului 2015, este unul maxim, iar realizarea acestui obiectiv mai devreme ar fi vazuta cu ochi buni de FMI, insa daca planul de restructurare esueaza Guvernul va lua in.

Sefa misiunii FMI in Romania: Guvernul trebuie sa creasca eficienta in sectorul transporturilor

Sefa misiunii FMI pentru Romania, Andrea Schaechter, a prezentat marti, la sediul BNR, rezultatele primei evaluari a acordului preventiv si concluziile negocierilor cu autoritatile romane. Schaechter a.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )