Libnet.ro
UNICEF

00:08

Chitoiu: Hidroelectrica va iesi din insolventa pana la sfarsitul lunii noiembrie

Antena3 Antena3,
Chitoiu: Hidroelectrica va iesi din insolventa pana la sfarsitul lunii noiembrie

Hidroelectrica urmeaza sa iasa din insolventa pana la sfarsitul acestui an, este de parere ministrul Economiei, Daniel Chitoiu. Maxim la sfarsitul lunii noiembrie a acestui an, Hidroeletrica iese din insolve. continuă pe Antena3

Chitoiu: Sper ca Hidroelectrica sa iasa din insoventa la sfarsitul lunii noiembrie

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca spera ca Hidroelectrica sa iasa din insolventa la sfarsitul lunii noiembrie. Emisiune in desfasurare.

Cosmote: Vrem sa extindem acoperirea 3G la 70% din populatie pana la finalul anului

Cosmote, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, isi va extinde acoperirea cu servicii 3G la 70% din populatie pana la finalul anului, au declarat oficialii companiei pentru Wall-Street. ro.

Franklin Templeton Investment Management: Masurile luatein procesul de insolventa a SC Hidroelectrica SA pot duce in final la iesirea acesteia din insolventa mai repede

Franklin Templeton Investment Management Limited Sucursala Bucuresti, in calitate de Administrator Unic si Manager de Investitii al S. Fondul Proprietatea S. , reafirma cu tarie faptul ca masurile luate de catre administratorul judiciar in procesul de insolventa a SC Hidroelectrica SA pentru cresterea veniturilor si reducerea cheltuielilor pot duce in final la cash-flow pozitiv pentru companie si la iesirea acesteia din insolventa mai repede si ca o entitate mai eficienta, profitabila si competitiva, se arata intr-un comunicat al FP remis HotNews. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )