Libnet.ro
UNICEF

12:00

Chitoiu nu promite 6% din PIB la Educatie. Studentii AMENINTA cu proteste.

România Liberă România Liberă,
Chitoiu nu promite 6% din PIB la Educatie. Studentii AMENINTA cu proteste.

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a declarat, in fata studentilor de la Universitatea de Vest Timisoara, ca nu poate promite ca in bugetul pe 2014 vor fi prevazuti 6% din PIB pentru Educatie, dar sumele vor fi mai mari fata de acest an. Ca reactie la declaratiile ministrului, studentii au amenintat cu declansarea unor proteste, transmite Mediafax. Sumele pentru Educatie in 2014 vor fi mai mari decat in 2013, dar nu putem promite ca vor atinge sase la suta din PIB, a raspuns Daniel . continuă pe România Liberă

VIDEO Mesajul lui Nicu Covaci de la Phoenix, prin care sustine 6% din PIB in educatie

Trupa Phoenix a anuntat ca sustine campania 6 pentru educatie, initiata de curand deAlianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) in numele studentilor nemultumiti de subfinantarea educatiei in Romania, cerand alocarea celor 6% din PIB promise prin Legea Educatiei Nationale.

Studentii ii cer garantii lui Victor Ponta ca bugetul Educatiei va primi minim 6% din PIB.

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) solicita o intalnire cu prim-ministrul Victor Ponta pentru a cere garantii ca bugetul alocat Educatiei pentru anul 2014 va fi cel putin 6% din PIB. ANOSR este ingrijorata de faptul ca in Strategia fiscal bugetara 2014-2016 este prevazuta o scadere a cheltuielilor Ministerului Educatiei Nationale, ceea ce ar putea afecta calitatea si functionalitatea sistemului de educatie din Romania. Mentinerea in conditii actuale a .

INS: Cheltuielile pentru protectia mediului au reprezentat, anul trecut, 3,0% din PIB

Cheltuielile pentru protectia mediului la nivel national au fost, anul trecut, de aproximativ 17,6 miliarde lei, reprezentand 3,0% din PIB comparativ cu 3,2%, in anul 2011, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

INS: Cheltuielile pentru protectia mediului au reprezentat, anul trecut, 3% din PIB

Cheltuielile pentru protectia mediului la nivel national au fost, anul trecut, de aproximativ 17,6 miliarde lei, reprezentand 3% din PIB comparativ cu 3,2%, in anul 2011, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )