Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chitoiu: Tara noastra este interesata sa intensifice relatiile comerciale cu Irakul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chitoiu: Tara noastra este interesata sa intensifice relatiile comerciale cu Irakul

Ministrul Finantelor Publice, Daniel Chitoiu, a precizat astazi, in cadrul unei intalniri cu domnul Ali Yousif Al-Shukri, Ministrul Planificarii si Finantelor din Republica Irak, ca tara noastra este interesata sa intensifice relatiile comerciale cu Irakul, informeaza un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

UniRomSider: Intensitatea sprijinului acordat energiei verzi in tara noastra, cel mai inalt nivel din UE

UniRomSider Uniunea producatorilor de otel din Romania) sustine ca marea industrie din tara noastra nu va putea supravietui fara o serie de politici coerente, similare cu cele existente deja la nivelul Uniunii Europene.

Reeco sprijina dezvoltarea energiei solare in tara noastra

Compania Reeco organizeaza, in perioada 20-22 noiembrie, in cadrul Exporom, evenimentul international Renexpo Solar, prin care sprijina dezvoltarea energiei solare in tara noastra, potrivit unui comunicat de presa.

Ritmul de angajare din tara noastra ramane stationar pana la finalul anului

Piata de forta de munca din tara noastra va fi relativ linistita pana la finalul anului acesta, anticipeaza respondentii Studiului Manpower privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca.

Tara noastra, la jumatatea Indexului Global al Competitivitatii

Tara noastra se afla pe locul 76 din 144 in indexul privind competitivitatea la nivel mondial, publicat recent de Forumul Economic Mondial World Economic Forum - WEF).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )