Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ritmul de angajare din tara noastra ramane stationar pana la finalul anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ritmul de angajare din tara noastra ramane stationar pana la finalul anului

Piata de forta de munca din tara noastra va fi relativ linistita pana la finalul anului acesta, anticipeaza respondentii Studiului Manpower privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca. continuă pe Ziarul Bursa

SIVECO, principalul furnizor de servicii IT din tara noastra

Compania SIVECO Romania a inregistrat o cota de piata de 16,80%, fiind lider al segmentului de servicii de integrare de sisteme, conform celui mai recent studiu realizat de International Data Corp IDC).

Tara noastra, la jumatatea Indexului Global al Competitivitatii

Tara noastra se afla pe locul 76 din 144 in indexul privind competitivitatea la nivel mondial, publicat recent de Forumul Economic Mondial World Economic Forum - WEF).

EIU prognozeaza o crestere economica de 2,5% pentru tara noastra in 2013

Economia romaneasca va inregistra in 2013 o crestere de 2,5%, care reflecta recesiunea persistenta din zona euro, urmand ca ritmul de crestere sa se accelereze in perioada 2014-2017, la o rata medie anuala de 4%, se arata in raportul pe luna septembrie al Economist Intelligence Unit EIU), citat de Agerpres.

TRAFIC iNGREUNAT pe mai multe drumuri din tara. ...

Un pieton si-a pierdut viata, sambata dimineata, pe Centura de Vest a Ploiestiului. , la kilometrul 54. Circulatie este ingreunata, informeaza centrul Infotrafic al Politiei Romane. Traficul rutier fiind intens, este posibil ca pana in jurul pranzului in zona lucrarilor la pasaje sa se circule in coloana, doua din cele patru benzi fiind inchise pe portiunea cuprinsa intre kilometrii 62+525 de metri si 64+575 de metri. Tot in judetul Prahova, in statiunea Sinaia, pana la data de 5 noiembrie .

LIVE TEXT / VIDEO Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 8. Manifestatia incepe la ora 17.00 in Piata Universitatii din Bucuresti si in zeci de orase din tara si strainatate. Si-au anuntat prezenta mii de participanti

Un nou protest pentru Rosia Montana va a avea loc, duminica incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane, iar participantii vor purta camasi albe. La protestele de saptamana trecuta s-a anuntat ca acest miting va fi unul foarte mare, echivalent celui de duminica trecuta. In plus, se vor organiza proteste si in marile orase din tara si in strainatate. Vezi in articol locatiile. -------------------------------------------------Ora 17. 55 La protest au venit si multi studenti la medicina, imbracati in halate albe. Ora 17. 45 In Piata Universitatii protesteaza circa 300 de persoane. Manifestantii sunt impartiti in doua grupuri, unul la fantana de la Facultatea de Arhitectura, altul in fata Teatrului National. Ei scandeaza: Tradarea de tara in aur se masoara, Nu corporatia face legislatia, Anulati legea distrugerii Rosia Montana acum, Uniti, salvam Rosia Montana, Sanatate da, cianura nu, Romania, trezeste-te!. Protestatarii bat in peturi, iar o parte dintre ei poarta camasi sau tricouri albe. De asemenea, ei au zeci de pancarte si mai multe steaguri. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )