Libnet.ro
UNICEF

10:00

TRAFIC iNGREUNAT pe mai multe drumuri din tara. ...

România Liberă România Liberă,
TRAFIC iNGREUNAT pe mai multe drumuri din tara. ...

Un pieton si-a pierdut viata, sambata dimineata, pe Centura de Vest a Ploiestiului. , la kilometrul 54. Circulatie este ingreunata, informeaza centrul Infotrafic al Politiei Romane. Traficul rutier fiind intens, este posibil ca pana in jurul pranzului in zona lucrarilor la pasaje sa se circule in coloana, doua din cele patru benzi fiind inchise pe portiunea cuprinsa intre kilometrii 62+525 de metri si 64+575 de metri. Tot in judetul Prahova, in statiunea Sinaia, pana la data de 5 noiembrie . continuă pe România Liberă

Mai multe televiziuni din SUA au castigat procesul cu un site care difuza ilegal programele TV

Mai multe televiziuni din SUA au castigat in instanta un important proces cu un site care difuza programele acestora, fara niciun drept de difuzare. Site-ul FilmOn permite utilizatorilor sa urmareasca live.

HARTA INTERACTIVA a protestelor din Bucuresti si din tara in prima saptamana din septembrie. Unde s-a iesit in strada si pentru ce

Mii de oameni au iesit in strada atata in Capitala, cat si in mai multe orase din tara in ultimele sase zile, majoritatea contestand demararea proiectului minier de la Rosia Montana. Pe langa aceste proteste care au strans mii de manifestanti in orase precum Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Iasi, in tara au existat si proteste fata de Compania Chevron si exploatarea gazelor de sist Barlad), protestul pensionarilor de la Galati sau cel al politistilor din Capitala. La capatul unei serii de sase zile consecutive cu proteste, se pregateste un nou rand de mitinguri in Capitala pe problema cainilor maidanezi: primul protest este programat vineri seara in Piata Romana.

UPDATE Avertizare cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, miercuri, avertizari cod galben de vant pentru mai multe judete din tara, precum si pentru vestul Marii Negre. Rafalele vantului ar putea atinge si 75 de kilometri pe ora, iar marea va fi intens agitata.

FOTO. INCENDIU la un depozit de polistiren din localitatea Jilava. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate

Un incendiu a izbucnit, sambata, la un depozit de polistiren din localitatea ilfoveana Jilava, pentru stingerea focului fiind trimise la fata locului mai multe echipaje de pompieri, au declarat reprezentantii ISU.

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, vineri, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket, potrivit unor oficial ai Politiei Capitalei.

ANOFM: Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei.

Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov si Timis.

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 11. 037 de locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 718) si in judetele Cluj 1. 365), Iasi 696), Brasov 590), Timis 480), .

Turcia isi intareste granita cu Siria, mobilizand mai multe unitati de blindate in zona de frontiera

Turcia isi intareste frontiera cu Siria, mai multe posturi de televiziune turce relatand ca unitati suplimentare de blindate au fost mobilizate in provinciile Kilis, Gaziantep si Hatay, informeaza agentia.

Eco-Rom Ambalaje a lansat prima zona de picnic 100% eco din tara noastra

Eco-Rom Ambalaje, impreuna cu Primaria Municipiului Tulcea, au lansat, in Tulcea, spatiul ecologic de picnic Pallet Picnic Park, prima zona 100% eco de acest tip din tara, se arata intr-un comunicat.

SUA: Rata somajului a scazut la 7,3% in august, cel mai redus nivel din decembrie 2008

Rata somajului a scazut neasteptat in SUA, in luna august, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii aproape cinci ani, in conditiile in care economia americana a creat 169. 000 de locuri de munca, ceea ce ar putea atenua temerile privind incetinirea economiei, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )