Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe televiziuni din SUA au castigat procesul cu un site care difuza ilegal programele TV

B1 B1,
Mai multe televiziuni din SUA au castigat procesul cu un site care difuza ilegal programele TV

Mai multe televiziuni din SUA au castigat in instanta un important proces cu un site care difuza programele acestora, fara niciun drept de difuzare. Site-ul FilmOn permite utilizatorilor sa urmareasca live. continuă pe B1

Sofia Vergara, cea mai bine platita vedeta TV din SUA. A castigat 30 mil. dolari in 2012

Sofia Vergara, starul serialului de comedie Modern Family, produs de postul ABC, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de.

Stoian, cedat la cel mai vechi club din Italia

Atacantul Adrian Stoian a fost transferat de Chievo Verona la echipa Genoa 1893, cel mai vechi club din Italia. Jucatorul a declarat pe un site de socializare ca este mandru de alegerea facuta.

Americanii nu mai vor RAZBOI. Cetatenii SUA se opun atacurilor in Siria

Doua sondaje publicate marti de presa din SUA arata ca majoritatea americanilor se opun unor atacuri ale tarii lor fata de regimul sirian, relateaza AFP. in prezent, administratia Obama desfasoara o.

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, vineri, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket, potrivit unor oficial ai Politiei Capitalei.

ANOFM: Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei.

Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov si Timis.

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 11. 037 de locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 718) si in judetele Cluj 1. 365), Iasi 696), Brasov 590), Timis 480), .

Turcia isi intareste granita cu Siria, mobilizand mai multe unitati de blindate in zona de frontiera

Turcia isi intareste frontiera cu Siria, mai multe posturi de televiziune turce relatand ca unitati suplimentare de blindate au fost mobilizate in provinciile Kilis, Gaziantep si Hatay, informeaza agentia.

Cele mai multe locuinte au fost construite in mediul rural

Cele mai multe locuinte au fost construite, in al doilea trimestru, in mediul rural, respectiv 54,8 %, fata de 45,2%, in mediul urban.

Doi veri din Barlad, urmariti internationali pentru mai multe furturi in Ialia, prinsi de poitistii romani

Doi barbati din Barlad, unul de 40 de ani si celalalt de 23 de ani, au fost prinsi de politisti, ei fiind dati in urmarire internationala de autoritatile italiene, dupa ce au comis mai multe furturi de cupru, timp de 6 luni, in Peninsula.

GSK a primit mai multe oferte decat se astepta pentru fabrica de la Brasov

Grupul britanic GlaxoSmithKline a primit mai multe oferte pentru vanzarea fabricii de la Brasov decat s-a asteptat atat de la companii internationale, cat si nationale, a anuntat, ieri, directorul general al GSK Romania, Pascal Prigent.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )