Libnet.ro
UNICEF

06:30

Doi veri din Barlad, urmariti internationali pentru mai multe furturi in Ialia, prinsi de poitistii romani

Adevărul Adevărul,
Doi veri din Barlad, urmariti internationali pentru mai multe furturi in Ialia, prinsi de poitistii romani

Doi barbati din Barlad, unul de 40 de ani si celalalt de 23 de ani, au fost prinsi de politisti, ei fiind dati in urmarire internationala de autoritatile italiene, dupa ce au comis mai multe furturi de cupru, timp de 6 luni, in Peninsula. continuă pe Adevărul

DNA: Dorinel Modreanu si Euro Proiect, urmariti penal pentru fals intelectual

Dorinel Modreanu, cumnatul lui Nini Sapunaru, si Euro Proiect SRL Focsani, firma la care deputatul PNL a detinut 49,5% din actiuni, sunt urmariti penal de Directia Nationala Anticoruptie DNA) Iasi, intr-un dosar privind folosirea de documente false pentru obtinerea unor fonduri europene.

Cum se apara fostii colegi de alianta urmariti penal pentru subminarea economiei nationale

Procurorul general al Parchetului ICCJ a solicitat Senatului si, respectiv, sefului statului declansarea procedurilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian si, respectiv, Adriean Videanu, pentru complot.

Un barbat din Barlad a comandat un telefon mobil si a primit in schimb cartofi

Un barbat din municipiul Barlad si-a comandat pe internet, de la o persoana din Vrancea, un telefon mobil. insa, in momentul in care a primit coletul, el a ramas surprins sa vada ca in locul telefonului, in.

Doi octogenari din Suceava s-au recasatorit dupa 8 ani de la divort

Nunta anului din Romania nu este o nunta a unor celebritati, ci a unor batrani care au dorit sa isi uneasca din nou destinele, la 80 de ani. Artemizia si Traian Palanciuc au divortat in urma cu 8 ani, pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )