Libnet.ro
UNICEF

20:00

Chiuariu a demisionat din functia de presedintele a Comisiei Juridice din Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Chiuariu a demisionat din functia de presedintele a Comisiei Juridice din Senat

Tudor Chiuariu PNL), presedintele Comisiei Juridice din Senat, a demisionat din functie. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Tudor Chiuariu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, dar ramane membru al Comisiei si senator

Tudor Chiuariu PNL), care a fost recent condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare in dosarul Posta Romana, si-a depus demisia din functia de presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, au declarat, pentru HotNews. ro, surse politice. El ramane insa membru al acestei comisii si Senator.

Tudor Chiuariu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei juridice din Senat

Liberalul Tudor Chiuariu, presedintele Comisiei juridice din Senat, a demisonat astazi, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu suspendare in dosarul Posta Romana.

Chiuariu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, dar ramane membru

Tudor Chiuariu PNL), presedintele Comisiei Juridice din Senat, a demisionat din functie, pastrandu-si statutul de membru al Comisiei si statutul de senator, transmit surse din presa.

Surse: Tudor Chiuariu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei Juridice

Senatorul PNL Tudor Chiuariu, condamnat de instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, si-a dat demisia din functia de presedinte al Comisiei Juridice, potrivit unor surse politice citate.

Opt consilieri prezindentiali, printre care Daniel Funeriu, Sebastian Lazaroiu, Gabriel Berca si Adrian Radulescu, au demisionat

Opt consilieri prezidentiali, printre care Daniel Funeriu, Sebastian Lazaroiu, Gabriel Berca si Adrian Radulescu, au demisionat din functia de consilier prezidential. Decretele de eliberare din functie au fost publicate marti pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Surse: Chiuariu si-a dat demisia din fruntea Comisiei Juridice.

Senatorulliberal Tudor Chiuariu si-a dat demisia din functia de presedinte al Comisiei Juridice, conform unor surse citate de B1. ro. Chiuariu a fost condamnat de ICCJ la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul Posta Romana, alaturi de fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy, care a primit patru ani de inchisoare cu suspendare. Citeste si: Chiuariu vorbeste de CEDO, nu si de demisie Pentru Nagy, instanta suprema a dispus un termen de incercare de opt ani, iar pentru .

Surse: Tudor Chiuariu si-a dat demisia de la sefia Comisiei juridice a Senatului

Liberalul Tudor Chiuariu si-a dat demisia din functia de presedinte al Comisiei juridice a Senatului,incepand cu 1 februarie, au declarat, marti, surse politice, potrivit Agerpres. Conform surselor, Biro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2936 seconds )