Libnet.ro
UNICEF

22:30

Chiuariu vorbeste de CEDO, nu si de demisie.

România Liberă România Liberă,
Chiuariu vorbeste de CEDO, nu si de demisie.

Condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru abuz in serviciu, fostul ministru liberal Tudor Chiuariu vorbeste de o plangere la CEDO. Omite insa sa spuna ce face cu functia de presedinte al Comisiei juridice din Senat sau cu cea din conducerea PNL. Fostul ministru de Justitie, condamnat vineri alaturi de un alt membru al Guvernului Tariceanu, Zsolt Nagy, detine in PNL functia de vicepresedinte executiv cu atributii privind afaceri constitutionale, politici . continuă pe România Liberă

Ce masuri vor fi luate de PNL impotriva lui Chiuariu, fost ministru al Justitiei condamnat la trei ani si sase luni cu suspendare

Presedintele PNL Crin Antonescu nu il mai vrea pe fostul ministru de Justitie, Tudor Chiuariu, in fruntea Comisiei Juridice de la Senat, dupa ce acesta a fost condamnat la trei ani si sase luni cu suspendare. Legea nu il impiedica, insa, sa se bucure in continuare de mandatul de parlamentar. Chiuariu anunta ca va ataca decizia la CEDO.

Ce masuri vor fi luate de PNL impotriva lui Chiuariu, fost ministru al Justitiei condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare

Presedintele PNL Crin Antonescu nu il mai vrea pe fostul ministru de Justitie, Tudor Chiuariu, in fruntea Comisiei Juridice de la Senat, dupa ce acesta a fost condamnat la trei ani si sase luni cu suspendare. Legea nu il impiedica, insa, sa se bucure in continuare de mandatul de parlamentar. Chiuariu anunta ca va ataca decizia la CEDO.

In trei ani pe Bursa, Fondul Proprietatea a devenit mai mult 'caine de paza' si mai putin fond de investitii

Trei ani au trecut de cand Fondul Proprietatea FP) s-a listat pe Bursa de Valori Bucuresti. In tot acest timp americanii de la Franklin Templeton, compania care administreaza FP, au devenit o sperietoare pentru companiile de stat romanesti, cu.

in trei ani pe Bursa, Fondul Proprietatea a devenit mai mult caine de paza si mai putin fond de investitii

Trei ani au trecut de cand Fondul Proprietatea s-a listat pe Bursa de Valori Bucuresti. in tot acest timp, americanii de la Franklin Templeton, compania care administreaza FP, au devenit o sperietoare pentru companiile de stat romanesti, cu manageri numiti politic si in general obisnuiti sa nu fie deranjati de nimeni.

Egiptul sarbatoreste trei ani de la lovitura de stat. Patru oameni au murit in timpul protestelor

Sarbatorind cu dansuri traditionale si cu defilari pe cai, sustinatorii guvernului interimar numita de armata sarabatoresc trei ani de la protestele din 2011, care l-au indepartat de la putere pe Hosni Mubarak. in timp ce egiptenii loiali actualului regim cer sefuklui armatei sa candideze la presedintie, politistii se lupta in strada cu mii de protestatari care se opun conducerii armatei. Pana acum au murit patru oameni, iar violentele continua.

Egiptul sarbatoreste trei ani de la lovitura de stat. 29 de persoane au murit in timpul protestelor

Sustinatorii guvernului interimar numit de armata au sarbatorit sambata trei ani de la protestele din 2011, care l-au indepartat de la putere pe Hosni Mubarak, in timp ce mii de protestatari care se opun conducerii armatei au inceput confruntarile cu fortele de ordine, la sfarsitul zilei fiind anuntata moartea a 29 de persoane, iar violentele continuand in timpul noptii.

Patru morti in Egipt, la manifestatii ce marcheaza trei ani de la revolta

Cel putin patru persoane au fost ucise sambata, in confruntari in cursul unor manifestatii in Egipt, unde islamisti si simpatizanti ai puterii defileaza sarbatorind trei ani de la revolta din 2011 care l-a indepartat pe Hosni Mubarak de la putere,.

Egipt: Patru persoane au murit, in confruntari la manifestatii ce marcheaza trei ani de la revolta

Cel putin patru persoane au fost ucise, sambata, in confruntari in cursul unor manifestatii in Egipt, unde islamisti si simpatizanti ai puterii defileaza sarbatorind trei ani de la revolta din 2011 care.

Previziuni sumbre: Facebook ar putea pierde 80% dintre utilizatori in urmatorii trei ani

Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, cu peste 1,2 miliarde de utilizatori la nivel global, si-ar putea pierde popularitatea in urmatorii trei ani, arata un studiu al Universitatii Princeton, dat publicitatii de cotidianul.

Schema de ajutor de stat din IT: Sapte companii vor primi ajutoare de stat in valoare de 67 milioane de euro pentru crearea a 3151 locuri de munca in maxim trei ani

IBM, Endava, DB Global Technology Deutsche Bank), Dell, SCC Services, Telecom Global Services Center si Microsoft au primit in 2013 acorduri de finantare in baza schemei de ajutor de stat in proiecte IT care creeaza minim 200 de locuri de munca, conform datelor Guvernului. Valoarea totala a acestor proiecte de investitii depaseste 160,5 milioane euro, ajutorul de stat pe care il vor primi este de 67 milioane de euro, 3. 151 de locuri de munca urmand sa fie create in cel mult 3 ani de la finalizarea investitiilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )