Libnet.ro
UNICEF

01:05

Christine Lagarde, convinsa ca zona euro va depasi criza datoriilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Christine Lagarde, convinsa ca zona euro va depasi criza datoriilor

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat ieri convinsa ca zona euro va depasi criza datoriilor, oficialul institutiei subliniind, intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni bancare, relateaza AFP, conform Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat convinsa joi ca zona euro va depasi criza datoriilor, ea subliniind, intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni bancare, relateaza AFP.

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat convinsa, joi, ca zona euro va depasi criza datoriilor, informeaza Mediafax. Ea a subliniat intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni bancare, relateaza AFP. Cred ca exista un viitor stralucit pentru Europa si un viitor stralucit pentru euro si zona euro, a declarat Lagarde jurnalistilor, la Vilnius. Acest viitor depinde de continuarea reformelor structurale, consolidarea arhitecturii europene, in .

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, s-a declarat convinsa joi ca zona euro va depasi criza datoriilor, ea subliniind, intr-o vizita in Lituania, importanta reformelor structurale si a unei uniuni.

Sefa FMI prevede un viitor stralucit pentru zona euro

Directorul FMI, Christine Lagarde, se declara optimista cu privire la viitorul zonei euro, despre care spune ca va depasi criza datoriilor. Aflata intr-o vizita in Lituania, Lagarde a subliniat importanta.

Christine Lagarde: Zona euro are un viitor stralucit

Directoarea generala a Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, s-a declarat convinsa, joi, ca zona euro va controla criza datoriilor, insistand insa asupra importantei reformelor structurale si a unei uniuni bancare, scrie AFP.

Christine Lagarde, FMI: Nu suntem nici ATM, nici polita de asigurare

Un acord e bun ca element stabilizator si pentru a mentine disciplina fiscala in tara. Exista inca de lucru in aceasta directie. Unele firme de stat trebuie privatizate iar altele restructurate. Cred ca FMI poate fi un partener care sa sprijine Romania in aceste eforturi, a declarat pentru HotNews. ro Christine Lagarde, directorul general al FMI, intrebata daca ar incheia un acord cu Fondul in cazul in care ar conduce un guvern al unei tari stabilizata macroeconomic. Lagarde a vizitat Romania in 15 si 16 iulie, urmand sa plece in Lituania.

Christine Lagarde vede in companiile de stat punctul nevralgic al economiei romanesti

Romania a facut progrese considerabile in domeniul fiscal, al sanatatii si in sectorul energetic pe parcursul ultimelor doua acorduri cu FMI. Dar in privinta companiilor de stat sunt necesare mai multe masuri, care vor fi incluse in viitorul acord, a declarat, la Bucuresti, directorul general al FMI, Christine Lagarde.

LIVE TEXT Christine Lagarde, director general FMI: Nu uitati ca in UE suntem ca intr-o localitate in care ceea ce se decide intr-un cartier are efect in alt cartier. Iar despre aceasta nu stim foarte mult

Destinele Romaniei si ale Europei se impletesc. Dar nu uitati ca in UE suntem ca intr-o localitate in care ceea ce se decide intr-un cartier are efect in alt cartier. Iar despre aceasta nu stim foarte mult a declarat la o conferinta organizata marti la sediul BNR Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International. Directorul general al FMI se afla in Romania, luni si marti, iar miercuri, o misiune a Fondului va veni la Bucuresti pentru discutii privind un nou acord de imprumut cu Romania. Lagarde sustine marti incepand cu ora 12 conferinta Eastern Europe and Romania: The Road Ahead. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile directorului general al FMI.

Christine Lagarde, director general FMI: Nu uitati ca in UE suntem ca intr-o localitate in care ceea ce se decide intr-un cartier are efect in alt cartier. Iar despre aceasta nu stim foarte mult

Destinele Romaniei si ale Europei se impletesc. Dar nu uitati ca in UE suntem ca intr-o localitate in care ceea ce se decide intr-un cartier are efect in alt cartier. Iar despre aceasta nu stim foarte mult a declarat la o conferinta organizata marti la sediul BNR Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International. Directorul general al FMI se afla in Romania, luni si marti, iar miercuri, o misiune a Fondului va veni la Bucuresti pentru discutii privind un nou acord de imprumut cu Romania. Lagarde sustine marti incepand cu ora 12 conferinta Eastern Europe and Romania: The Road Ahead. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile directorului general al FMI.

Christine Lagarde, director general FMI: Nu uitati ca in UE suntem ca intr-o localitate in care ceea ce se decide intr-un cartier are efect in alt cartier. Aveti resurse energetice foarte valoroase care nu sunt explorate suficient

Destinele Romaniei si ale Europei se impletesc. Dar nu uitati ca in UE suntem ca intr-o localitate in care ceea ce se decide intr-un cartier are efect in alt cartier. Iar despre aceasta nu stim foarte mult a declarat la o conferinta organizata marti la sediul BNR Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International. Directorul general al FMI se afla in Romania, luni si marti, iar miercuri, o misiune a Fondului va veni la Bucuresti pentru discutii privind un nou acord de imprumut cu Romania. Lagarde a sustinut marti, incepand cu ora 12, conferinta Eastern Europe and Romania: The Road Ahead. Vezi in articol declaratiile directorului general al FMI.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )