Libnet.ro
UNICEF

10:30

Christine Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Christine Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie

FMI nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a declarat directorul general al institutiei, Christine Lagarde, relateaza Bloomberg . continuă pe Wall-Street Ro

Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie

FMI nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a declarat directorul general al institutiei, Christine Lagarde, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

GREXIT Christine Lagarde avertizeaza: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie

FMI nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a declarat directorul general al institutiei, Christine Lagarde, relateaza Bloomberg.

Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca aceasta nu va plati datoria scadenta pe 30 iunie

Christine Lagarde, directorul general al FMI, a declarat ca institutia pe care o conduce nu va mai finanta statul elen daca acesta nu va achita datoria de 1,7 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, informeaza.

Avertismentul FMI pentru Grecia: Daca nu isi platesc datoriile, raman fara finantare si ajutor

FMI nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a declarat directorul general al institutiei, Christine Lagarde, relateaza.

Parlamentul grec a aprobat planul lui Tsipras de a organiza un referendum la 5 iulie

ACTUALIZARE 11:47 Un fost sef al FMI propune suspendarea temporara a platilor Atenei si ofera solutii alternative Fostul director al Fondului Monetar International FMI) Dominique Strauss-Kahn, care se afla la conducerea institutiei financiare la inceputul crizei grecesti, a facut apel sambata la europeni sa accepte o suspendare temporara a platilor Atenei, relateaza AFP. * Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie * Ministri si parlamentari Syriza, la coada la bancomatul de la Parlament * Varoufakis sugereaza ca BCE sa plateasca ceea ce Grecia ii datoreaza FMI-ului pe 30 iunie * Donald Tusk: Grecia trebuie sa ramana parte a zonei euro * Varoufakis: Refuzul de a ajuta Grecia risca sa aduca un prejudiciu permanent zonei euro * Tsipras: Referendumul se va tine, indiferent de decizia Eurogrupului * Dijsselbloem: Planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie *Autoritatile din zona euro sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a asigura stabilitatea zonei euro, conform Eurogroup.

Situatia din Grecia, in vizorul FMI. Ce precizari a facut Christine Lagarde

Sefa FMI, Christine Lagarde, a declarat, duminica, ca institutia pe care o conduce va urmari indeaproape evolutia situatiei din Grecia si ramane pregatit sa-si ofere ajutorul in caz de necesitate.

Christine Lagarde isi doreste un nou mandat la FMI. Care este conditia

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a declarat joi ca este gata sa ia in considerare un al doilea mandat daca statele membre ale organizatiei financiare internationale doresc acest lucru, transmite AFP.

Christine Lagarde, pregatita pentru un nou mandat in fruntea FMI

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a declarat ieri ca este gata sa ia in considerare un al doilea mandat in fruntea institutiei.

Ultima sansa pentru Grecia din partea FMI. Ce spune Lagarde despre referendumul grec

Fondul Monetar International nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a anuntat directoarea institutiei, Christine Lagarde.

FMI considera scadenta depasita daca Grecia nu achita datoria de 1,5 milioane de euro pana la 30 iunie

Daca Grecia nu va plati pana pe 30 iunie datoria de 1,5 milioane de euro, FMI va considera scadenta depasita, este anuntul facut de Garry Rice, purtatorul de cuvant al institutiei. Directorul general al.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )