Libnet.ro
UNICEF

08:30

GREXIT Christine Lagarde avertizeaza: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie

Adevărul Adevărul,
GREXIT Christine Lagarde avertizeaza: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie

FMI nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a declarat directorul general al institutiei, Christine Lagarde, relateaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Christine Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie

FMI nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a declarat directorul general al institutiei, Christine Lagarde, relateaza Bloomberg .

Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca rateaza plata de pe 30 iunie

FMI nu va mai finanta Grecia daca autoritatile de la Atena nu vor plati datoria de aproape 1,6 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, a declarat directorul general al institutiei, Christine Lagarde, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Lagarde: FMI nu va mai finanta Grecia daca aceasta nu va plati datoria scadenta pe 30 iunie

Christine Lagarde, directorul general al FMI, a declarat ca institutia pe care o conduce nu va mai finanta statul elen daca acesta nu va achita datoria de 1,7 miliarde de euro scadenta pe 30 iunie, informeaza.

Situatia din Grecia, in vizorul FMI. Ce precizari a facut Christine Lagarde

Sefa FMI, Christine Lagarde, a declarat, duminica, ca institutia pe care o conduce va urmari indeaproape evolutia situatiei din Grecia si ramane pregatit sa-si ofere ajutorul in caz de necesitate.

Christine Lagarde, pregatita pentru un nou mandat in fruntea FMI

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a declarat ieri ca este gata sa ia in considerare un al doilea mandat in fruntea institutiei.

Christine Lagarde isi doreste un nou mandat la FMI. Care este conditia

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a declarat joi ca este gata sa ia in considerare un al doilea mandat daca statele membre ale organizatiei financiare internationale doresc acest lucru, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )