Libnet.ro
UNICEF

13:46

Christoph Daum, despre cum a ajuns selectionerul nationalei: Nu eram asa interesat sa devin antrenorul principal al echipei nationale a Romaniei, nu acesta era telul meu

B1 B1,
Christoph Daum, despre cum a ajuns selectionerul nationalei: Nu eram asa interesat sa devin antrenorul principal al echipei nationale a Romaniei, nu acesta era telul meu

Christoph Daum a afirmat in cadrul unui interviu ca n-a fost atras de la inceput de ideea de pregati nationala de fotbal a Romaniei si ca mai avea si alte oferte, dar a ales sa semneze cu. continuă pe B1

Christoph Daum socat de Romania: Doar aici am intalnit asa ceva

Selectionerul Christoph Daum a inceput sa rada, miercuri, la conferinta de presa pe care a sustinut-o la Mogosoaia cand a fost intrebat despre presiunea pe care suporterii echipei nationale o pot exercita asupra jucatorilor.

Christoph Daum, surpriza de proportii la semafor. A fost oprit de sosia lui Fidel Castro. Cum a reactionat selectionerul cand batrenelul i-a cerut bani

Christoph Daum a avut parte de o surpriza de proportii. Aflat la semafor, dupa o iesire cu prietenii in oras, selectionerul Romaniei a fost abordat de un batranel care semana izbitor cu.

Surpriza pregatita de Christoph Daum la primul antrenament

Selectionerul Christoph Daum i-a asteptat pe tricolori cu o surpriza, luni dupa-amiaza, la primul antrenament din aceasta saptamana a meciului cu Polonia.

VIDEO Promisiune nastrusnica a lui Christoph Daum in cazul in care batem Polonia. Ce le va face neamtul jucatorilor

Christoph Daum se declara trup si suflet alaturi de nationala Romaniei si e decis sa faca un lucru inedit daca batem vineri Polonia.

Sapunaru spune ce a castigat nationala prin venirea lui Christoph Daum

Cristi Sapunaru, fundasul nationalei, a vorbit despre schimbarile din jocul tricolorilor de cand a fost instalat noul selectioner.

Burleanu l-ar tine pe Daum zece ani pe banca nationalei

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a dezvaluit, miercuri seara, intr-o emisiune televizata, ca are degand sa-i propuna lui Christoph Daum prelungirea contractului pana in 2026.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )